Artikel top billede

ComOFF: Venner ville vælge Windows

Kan Jennifer Aniston få dig til at købe Windows?

Om nogle timer bliver den næste inkarnation af Microsoft Windows præsenteret og mulig at downloade. Det bliver spændende at se, hvilken kendis Microsoft i år har valgt til at udbrede kendskabet om det nye styresystem.

For Windows har tidligere benyttet sig af kendte ansigter.

Dette aldrende klip viser to dengang nyslåede superstjerner fra tv-serien "Venner" gøre sig til eksperter i Windows 95.
Matthew Perry og Jennifer Aniston tropper i filmen op på Bill Gates' kontor for at få rollerne i en instruktionsvideo.

Se videoen, der er lige dele sjov og besynderlig, nederst.

Det er ikke sidste gang, at Microsoft har tyet til komikere for at gøre sin software spændende. Sidste var det en meget omtalt kampagne med Jerry Seinfeld i selskab med Bill Gates. En reklame som, Microsoft selv indrømmede, var "lidt for mærkelig".

Hvis softwaregiganten fortsætter i sporet fra sine tidligere kampagner, skal vi med stor sandsynlighed forberede os på endnu et tåkrummende mediestunt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere