Artikel top billede

CBC-kædens telesatsning bygger på Huawei og Ahlo Ahlo

Oprindelig medstifter af hybridforhandleren Outvawe bag telefonselskab, der leverer til CBC-kædens nye teleprofil.

Det nystiftede telefonselskab Ahlo Ahlo, er ryggraden i CBC-kædens kommende telefoni-profil. Ligesom CBC har valgt at gå ud med en række smartphones fra kinesiske Huawei.

"Vi skal være med på telefoni. Det kommer til at blive vigtigt i fremtiden. Det er derfor vi har lavet en aftale med Ahlo Ahlo," siger CBC-kædens direktør Peder Hvejsel.

Han fortæller samtidig, at aftalen med Huawei både handler om, at det kinesiske selskab er kommet med gode priser på deres telefoner, men også om, at han ser Huawei, som måske en af de store spillere på smartphone-markedet om nogle år.

"De vokser rigtig stærkt. De er blevet meget store på kort tid," konstaterer Hvejsel.

I forhold til telefonabonnementspartneren Ahlo Ahlo lægger Peder Hvejsel blandt andet vægt på, at Ahlo Ahlo har en klar forhandlerstrategi, gode priser og at selskabet lejer sig ind på TDCs net.

Hos Ahlo Ahlo fortæller direktør Peder Dorph Broager, at Ahlo Ahlo, hører sammen med firmaet Mobicontrol, der laver industrielle computere, der kan bruges til at måle strøm, vand og varme, og samtidig bruges i, videoovervågningsløsninger.

"I driver vi flere telemetriløsninger til kunder. Derfor har det været naturligt for os, at lave et nyt ben, hvor vi også er telefonselskab," siger Peder Dorph Broager til CRN, og fortsætter:

"Vi sælger kun gennem forhandlere. Du kommer ikke til at se store reklamekampagner fra vores side. I stedet satser vi på, at sælge gennem kæder med forhandlere, der har et godt kendskab til lokale kunder."

Peder Dorph Broager har tidligere været involveret i opstarten af den nu krakkede hybridforhandler Outwave, som solgte fladsskærme, bredbånd og ip-telefoni i særlige bundles.

"Jeg var leverandør af konceptet, men jeg trak mig ud før det overhovedet kom i drift. Det, der skete efterfølgende har jeg intet haft med at gøre, og jeg kan kun tage afstand fra, at de lod en masse kunder og leverandører i stikken," siger Peder Dorph Broager til CRN.

Han forsikrer, at Ahlo Ahlo er et helt andet koncept, og slet ikke kan sammenlignes med Outwave, som han er meget ked af, at blive nævnt i sammenhæng med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere