Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

CBC-kædens telesatsning bygger på Huawei og Ahlo Ahlo

Oprindelig medstifter af hybridforhandleren Outvawe bag telefonselskab, der leverer til CBC-kædens nye teleprofil.

Det nystiftede telefonselskab Ahlo Ahlo, er ryggraden i CBC-kædens kommende telefoni-profil. Ligesom CBC har valgt at gå ud med en række smartphones fra kinesiske Huawei.

"Vi skal være med på telefoni. Det kommer til at blive vigtigt i fremtiden. Det er derfor vi har lavet en aftale med Ahlo Ahlo," siger CBC-kædens direktør Peder Hvejsel.

Han fortæller samtidig, at aftalen med Huawei både handler om, at det kinesiske selskab er kommet med gode priser på deres telefoner, men også om, at han ser Huawei, som måske en af de store spillere på smartphone-markedet om nogle år.

"De vokser rigtig stærkt. De er blevet meget store på kort tid," konstaterer Hvejsel.

I forhold til telefonabonnementspartneren Ahlo Ahlo lægger Peder Hvejsel blandt andet vægt på, at Ahlo Ahlo har en klar forhandlerstrategi, gode priser og at selskabet lejer sig ind på TDCs net.

Hos Ahlo Ahlo fortæller direktør Peder Dorph Broager, at Ahlo Ahlo, hører sammen med firmaet Mobicontrol, der laver industrielle computere, der kan bruges til at måle strøm, vand og varme, og samtidig bruges i, videoovervågningsløsninger.

"I driver vi flere telemetriløsninger til kunder. Derfor har det været naturligt for os, at lave et nyt ben, hvor vi også er telefonselskab," siger Peder Dorph Broager til CRN, og fortsætter:

"Vi sælger kun gennem forhandlere. Du kommer ikke til at se store reklamekampagner fra vores side. I stedet satser vi på, at sælge gennem kæder med forhandlere, der har et godt kendskab til lokale kunder."

Peder Dorph Broager har tidligere været involveret i opstarten af den nu krakkede hybridforhandler Outwave, som solgte fladsskærme, bredbånd og ip-telefoni i særlige bundles.

"Jeg var leverandør af konceptet, men jeg trak mig ud før det overhovedet kom i drift. Det, der skete efterfølgende har jeg intet haft med at gøre, og jeg kan kun tage afstand fra, at de lod en masse kunder og leverandører i stikken," siger Peder Dorph Broager til CRN.

Han forsikrer, at Ahlo Ahlo er et helt andet koncept, og slet ikke kan sammenlignes med Outwave, som han er meget ked af, at blive nævnt i sammenhæng med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere