Artikel top billede

Gæt hvad Apple viser i aften

Kan du ramme de mest markante iPad3-specifikationer før Apple åbenbarer dem?

I aften har Apple ifølge en officiel invitation tænkt sig at fremvise et produkt, som sandsynligvis har noget med berøring at gøre.

De færreste ComON-læsere er formentlig i tvivl om, hvad det er, Apple vil åbenbare for en undrende verden - naturligvis er det næste kapitel i selskabets fænomenale iPad-eventyr, som nu skal udspilles.

Men takket være selskabets store henmmelighedsfuldhed, hvor kun en lille snæver kreds bland tusinder af ansatte har kendskab til andet end de detaljer, de selv arbejder med, ved verden endnu ikke særlig meget helt håndfast og faktuelt om den næste iPad.

Derfor inviterer ComON læserne til at tegne billedet færdigt. Sæt kryds i afstemningen eller forklar dig i kommentarfeltet, hvis du har en god ide om, hvad der bliver den mest markante feature ved iPad3.

Apple-seancen finder sted i San Francisco kl. 10 formiddag, og kl. 19 dansk tid. Dermed ser det ikke ud til, at der kommer mere næring til de avancerede sammensværgelsesteorier, som tidspunktet 9:41 har ført til. (Påfaldende mange af Apples nye produkter er blevet fremvist på præcist samme tidspunkter: 9:41 og 9:42. Se mere her.

Apple-mysticisme bliver dog nok ikke mindre udbredt som kult-fænomen af den grund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere