Artikel top billede

Googles nye Play-navn spiller ikke

Køber man legetøj i Play-butikken?

Nyheden om Googles navneskifte for nogle af selskabets tjenester druknede lidt i Apples iPad-lancering, men flere medier har nu taget det nye navn "Play" under behandling, og dommen er ikke positiv, skriver Politiken.

Googles musik-, film- og bogtjenester i USA og England er omdøbt til "Google Play", og Android Market overalt i verden er blevet omdøbt til "Play Store" - for danske Android-brugeres vedkommende til "Play Butik".

Men Play Store lyder som et sted, hvor man køber LEGO eller Fisher-Price-legetøj, mener den amerikanske Computerworld-blogger JR Raphael.

"...(og) jeg vil slet ikke vil komme ind på, hvor fjollet, udtrykket "Play Books" er. Vil I virkelig have mig til at "play'e" en ny bog? Det virker bare ikke," skriver han.

Flere andre internationale medier er ifølge Politiken stærkt kritiske overfor Googles nye navn.

Hvor vidt Googles musiktjenste kommer i juridisk karambolage med TDCs tjeneste med samme navn, når - eller hvis - Google engang lancerer den herhjemme, vides på nuværende tidspunkt ikke.

Læs også: Google klar med ny online-butik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere