Artikel top billede

Tech-porno: Se den nye iPad klædt af til skindet

Nu er den nye iPad på gaden og iFixit har som sædvanlig fået fat i en og skilt den ad. Her er, hvad de fandt ud af.

Hvis du er så heldig at få fat i den nye iPad på lanceringsdatoen, så er din første tanke nok ikke at splitte den ad. Men det er netop, hvad iFixit har gjort. Firmaet er specialiseret i at reparere mobile enheder og de er kendt for at gribe skruetrækkeren og åbne alle nye produkter fra Apple.

denne side kan man se billederne og en video fra deres iPad 3 teardown. En af de interessante detaljer er, at den nye iPad er udstyret med en varmespreder i metal, som leder varmen direkte videre til tavlecomputerens bagside.

Det passer med meldinger om, at den nye tablet bliver meget varm under fuld last.

Det viser sig at der er 1 GB arbejdshukommelse i den nye iPad, fordelt på to forskellige moduler fra Elpida.

I modsætning til iPad er RAM og hovedprocessor ikke integreret i samme chipenhed. Det skyldes angiveligt, at den nye processor A5X har et højere strømforbrug end A5 i iPad 2.

Batteriet består af tre moduler med en samlet kapacitet på 42,5 watt-timer (sammenlignet med 25 watt-timer i iPad 2). Det store batteri forklarer også, hvorfor tavlecomputeren er blevet større og tungere.

Men batteritiden er altså den samme som i forgængeren, fordi skærmen og A5X-processoren bruger mere strøm.

Der er også en teknisk analyse af indmaden hos Anandtech og Chipworks.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere