Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Anmeldelse af Kattens Værn-kopihaj samler støv hos politiet

Trods voldsomme beskyldninger om dokumentfalsk, fusk med serviceaftaler og momssvindel har politiet efter ni måneder endnu ikke taget hul på en efterforskning mod kopiforhandleren Fourfocus.

En politianmeldelse mod den konkursramte kopiforhandler Fourfocus og selskabets direktør Tommy Dender Hansen har nu i ni måneder samlet støv hos København Vestegns Politi.

Anmeldelsen stammer fra advokatfirmaet Delacourdania, der som kurator i boet efter Fourfocus er stødt på en lang række uregelmæssigheder og tegn på svindel i selskabet.

Delacourdania peger blandt andet på, at der er dukket mistænkelige pengetransaktioner, fiktive fakturaer, mulig momssvindel og kunstigt oppustede serviceaftaler op i konkursboet.  

Kreditorerne i Fourfocus står samlet til at miste mere end fem millioner kroner. Derudover er en række tidligere kunder i Fourfocus kommet i alvorligt i klemme efter at have købt eller leaset kopimaskiner af Fourfocus.

En af de ramte kunder er foreningen Kattens Værn, som i alt står til at skulle betale op mod syv millioner kroner for tre kopimaskiner - leaset gennem Fourfocus.

Læs også: Leasing-fup truer Kattens Værn

Hos Københavns Vestegns Politi bekræfter lederen af afdelingen for økonomisk kriminalitet, politikommissær Henning Nielsen, at man har modtaget anmeldelsen, men at der på grund af ressourcemangel endnu ikke er startet en efterforskning.

"Indtil nu har vi prioriteret andre sager højere," siger Henning Nielsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.