Artikel top billede

Atea køber Nworks

Ib Kunøe lægger 68 millioner på bordet for at få fingre i den danske netværks- og outsourcingvirksomhed.

40 ansatte får ny arbejdsgiver efter at forhandlergiganten Atea med virkning fra i dag har overtaget netværks- og outsourcingforhandleren Nworks.

Ifølge en børsmeddelelse har Atea lagt 68 millioner kroner på bordet for sin nyerhvervelse, som sikrer forhandlergiganten adgang til en stribe af både offentlige og private kunder. Nworks blev stiftet I år 2000 og arbejder I dag fortrinsvis fra København, men har også et mindre kontor I Aarhus.

Nworks har siden 2009 fordoblet sin omsætning til i dag 62 millioner kroner. De seneste fire år selskabet haft pæne overskud  - senest med et plus for 2011 på 3,3 millioner kroner før skat og en bruttofortjeneste på godt 40 millioner kroner.

Opkøbet styrker Ateas position på netværksmarkedet, og stiller også Atea stærkere i kapløbet om at komme med på den kommende SKI-rammeaftale for it-konsulentydelser, hvor Nworks har været med i en række år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere