Artikel top billede

Atea køber Nworks

Ib Kunøe lægger 68 millioner på bordet for at få fingre i den danske netværks- og outsourcingvirksomhed.

40 ansatte får ny arbejdsgiver efter at forhandlergiganten Atea med virkning fra i dag har overtaget netværks- og outsourcingforhandleren Nworks.

Ifølge en børsmeddelelse har Atea lagt 68 millioner kroner på bordet for sin nyerhvervelse, som sikrer forhandlergiganten adgang til en stribe af både offentlige og private kunder. Nworks blev stiftet I år 2000 og arbejder I dag fortrinsvis fra København, men har også et mindre kontor I Aarhus.

Nworks har siden 2009 fordoblet sin omsætning til i dag 62 millioner kroner. De seneste fire år selskabet haft pæne overskud  - senest med et plus for 2011 på 3,3 millioner kroner før skat og en bruttofortjeneste på godt 40 millioner kroner.

Opkøbet styrker Ateas position på netværksmarkedet, og stiller også Atea stærkere i kapløbet om at komme med på den kommende SKI-rammeaftale for it-konsulentydelser, hvor Nworks har været med i en række år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere