Guitar-spil der rent faktisk lærer dig at spille guitar

Guitar Hero var sjovt, men lærte ingen at spille guitar. Kan WildChords gøre det?

Er du typen, der drømmer om at kunne spille et instrument - men aldrig kommer i gang med drømmen? Sådan ender musiker-ambitionen for 85 procent, der forsøger at lære musikalske færdigheder.

Nu kommer et finsk foretagende de knuste rockstjernedrømme til undsætning.

Firmaet Ovelin har lavet WildChords, som gør det underholdende at lære at spille guitar efter en model, der minder om Guitar Hero. Men modsat Guitar Hero bliver man som spiller rent faktisk bedre til at betjene en rigtig guitar, når man spiller WildChords. Man skal nemlig sidde med en rigtig akustisk eller elektrisk guitar, mens spillet spilles.

Spillet går ud på at fange dyr, der er undsluppet fra en zoologisk have. Som en anden fløjtende rottefænger skal spilleren for eksempel spille toner, som lokker de forskellige dyr frem. Aber kan lide lyden af A, mens krokodiller friviligt følger med hjem i buret, hvis man spiller en C-akkord for dem.

Målgruppen er både børn og voksne. Ovelin håber især, at deres korte spilsekvensker på et par minutter kan give plads til musikundervisning blandt fortravlede voksne med musiker-drømme.

Spillet kan stadig kun bruges med Apples iPad, men har allerede fået positiv omtale flere steder. Sidste år fik det prisen som årets bedste læringsspil i Europa ved Ludus. I denne måned vandt spillet musik-kategorien ved SXSW Accelerator på årets SXSW-messe i Texas.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere


Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Remove the Dinosaurs - Service Management with Micro Focus SMAX
Based on an EMA research, ITSM related initiatives are able to provide a hub of innovation for all of IT. The key lays in the investment of more dynamic processes and a higher degree of automation. Furthermore the value resides in a faster and easier deployable and adoptable solution. The Service Management Automation suite (SMAX) from Micro Focus is providing you the optimal solution to enable new levels of efficiency and effectiveness – moving you forward in your digital transformation.