Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Guitar-spil der rent faktisk lærer dig at spille guitar

Guitar Hero var sjovt, men lærte ingen at spille guitar. Kan WildChords gøre det?

Er du typen, der drømmer om at kunne spille et instrument - men aldrig kommer i gang med drømmen? Sådan ender musiker-ambitionen for 85 procent, der forsøger at lære musikalske færdigheder.

Nu kommer et finsk foretagende de knuste rockstjernedrømme til undsætning.

Firmaet Ovelin har lavet WildChords, som gør det underholdende at lære at spille guitar efter en model, der minder om Guitar Hero. Men modsat Guitar Hero bliver man som spiller rent faktisk bedre til at betjene en rigtig guitar, når man spiller WildChords. Man skal nemlig sidde med en rigtig akustisk eller elektrisk guitar, mens spillet spilles.

Spillet går ud på at fange dyr, der er undsluppet fra en zoologisk have. Som en anden fløjtende rottefænger skal spilleren for eksempel spille toner, som lokker de forskellige dyr frem. Aber kan lide lyden af A, mens krokodiller friviligt følger med hjem i buret, hvis man spiller en C-akkord for dem.

Målgruppen er både børn og voksne. Ovelin håber især, at deres korte spilsekvensker på et par minutter kan give plads til musikundervisning blandt fortravlede voksne med musiker-drømme.

Spillet kan stadig kun bruges med Apples iPad, men har allerede fået positiv omtale flere steder. Sidste år fik det prisen som årets bedste læringsspil i Europa ved Ludus. I denne måned vandt spillet musik-kategorien ved SXSW Accelerator på årets SXSW-messe i Texas.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.