Artikel top billede

Google vil selv sælge Android-tablets

Google kommer snart med sin egen Android-tablet, og den skal sælges direkte gennem firmaets egen online-butik.

Nu ser det ud til at den længe ventede tavlecomputer fra Google snart kommer på markedet. En Google-medarbejder bekræfter overfor New York Times at den nye tablet kommer senere i år. Samtidig skriver Wall Street Journal, at Google vil åbne sin egen online-butik i stil med Apple og Amazon, hvor man vil sælge den nye Google-tablet og andre tavlecomputere med Android direkte til forbrugerne.

Den nye online-butik kan blive en del af Google Play, hvor man allerede sælges alt fra musik til e-bøger og applikationer.

Google-chef Eric Schmidt lovede inden jul at selskabet kommer med sin egen tavlecomputer inden for seks måneder. I sidste måned kom det frem, at Google har valgt Asus til at producere den kommende Nexus tablet. Wall Street Journal skriver nu, at Samsung også skal producere en tavlecomputer, der skal sælges under Google-navnet.

Historien melder ikke noget om Motorola, som også har udviklet Android-tablets - og som netop er blevet overtaget af Google.

Ifølge rygter skal tavlecomputeren sælges for blot 149 dollar. Dermed bliver den en direkte konkurrent til Kindle Fire.

Amazon taber penge på hver solgt tavlecomputer og Google vil altså sandsynligvis gøre det samme, hvis man skal sælge sin tablet til en meget lav pris. Pengene skal så hentes på salg af indhold til enhederne - musik, film, e-bøger og applikationer.

Google bruger den samme partnermodel som kendes fra Nexus-telefonerne, der fremstilles sammen med forskellige hardware-partnere som HTC og Samsung.

Det endelige navn for computeren kendes ikke, men der gættes på Nexus Play - med henvisning til Google Play, som er det nye navn for selskabets onlinebutik.

Det ventes at tavlecomputeren kører med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), men det er også muligt at den bliver udstyret med den næste version af Android, med kodenavnet Jelly Bean.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.