Artikel top billede

Fransk stjerne-designer arbejder på mystisk projekt

Philippe Starck siger, at han arbejder på et revolutionerende projekt for Apple. Men selskabet afviser.

I et radiointerview med France Info fortæller den franske stjerne-designer Philippe Starck, at han arbejder på et "revolutionerende nyt projekt" sammen med Apple. Resultatet skulle være færdigt "inden for otte måneder", fortæller han.

Den franske avis Le Figaro citerer også fra interviewet, hvor Starck fortæller at han tit mødtes med Apple-stifteren Steve Jobs. Han har også et tæt forhold til Jobs' enke, Laurene Powell Jobs.

Starck tilføjer at han ikke kan fortælle mere om projektet og henviser til Apples "religiøse kult af hemmeligholdelse".

Men han har tidligere designet computer-produkter - herunder en mus til Microsoft, som både er egnet til højre- og venstrehåndede.

Der spekuleres nu på, at den franske designer arbejder på et kommende Apple-fjernsyn, eller en helt ny indretning til Apple-butikkerne eller selskabets kommende hovedkvarter.

Men Apple selv afviser alt. En Apple-talskvinde siger til All Things Digital, at man ikke arbejder på et nyt produkt eller projekt sammen med Starck.

Det er dog sikkert, at Starck har været involveret i arbejdet med at designe en ny yacht til Steve Jobs inden hans tidlige død. Det kan måske være dét projekt, som designeren henviser til. Eller det kan også være, at Apple blot kaster røgslør ud - det ville ikke være første gang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere