Artikel top billede

Det handler om at tale med kunderne

Redaktøren mener: Forhandlere, der satser på også at tilbyde cloud-løsninger eller hostede løsninger, har succes, viser en række nye regnskaber.

Spørgsmålet er dog, om det udelukkende handler om cloud, eller om det handler om, at disse forhandlere har fornemmet, hvor deres kunder er på vej hen og har tilbudt dem løsninger, der passer til tiden og kunderne.

It handler stadig i mange tilfælde om, at kunderne gerne vil effektivisere eller forbedre deres forretning ved hjælp af it. Samtidig er it blevet en integreret del af forretningen, hvor it ikke bare er it længere. It kan både være et redskab med en strategisk betydning som en skrivemaskine og en kerneløsning, der er kritisk for forretningen.

Ude hos kunderne er der desuden gang i et generationsskifte, hvor direktørens brug af it er lige så selvfølgelig, som at direktøren vil være med, når der tages seriøse it-beslutninger. Derfor er it rykket ind i direktionen.
Det betyder, at forhandlerne på en anden måde end tidligere skal kunne tale forretning med kunderne. Nu er man ikke længere en formidler af teknologi, men en sparringspartner, når kunderne vil forbedre deres forretning og tale om it på flere niveauer.

Hemmeligheden bag de gode regnskaber fra forhandlere som Datacompagniet og Softcom Solutions handler måske derfor ikke så meget om cloud og hosting, som om at disse forhandlere rent faktisk sværger til den klassiske dyd at tale med deres kunder og tilbyde dem de løsninger, de efterspørger.

Selv en cloud-løsning skal give mening. Og selv om en del af løsningen er cloud, er det langt fra altid, at hele løsningen skal være cloud. Det skal give mening for kunden og for forhandlerne - og det handler om dialog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere