Artikel top billede

Filmen Total Recall med Arnold Schwarzenegger har allerede givet os nogle bud på fremtidens sexarbejdere. Måske bliver filmen til virkelighed?

Robotludere fjerner sexsygdomme og kvindehandel

Istedgade og Skelbækgade anno 2050 er befolket af robotter.

Hvis Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus' dokumentarserie "Mormors Bordel" fandt sted i 2050, ville de to bedstemødre hverken møde østeuropæiske prostituerede, der var tvunget ud i prostitution, eller danske piger der var havnet i branchen på grund af narkogæld.

Fremtidens sexmarked bliver domineret af robotter.

Det har to newzealandske forskere gættet sig frem til i deres rapport Robots, Men And Sex Tourism udgivet i bladet Futures.

De to har skabt et fremtidsscenarie i den fiktive hollandske sexklub Yub-Yum, hvor de forestiller sig, hvordan Red Light-distriktet i Amsterdam vil tage sig ud i 2050.


Slut med sygdomme og kvindehandel

Tankeeksperimentet er lavet af professor Ian Yeoman, der futurist med interesse i turisme, og hans kollega sexolog Michelle Mars, begge fra Victoria University i Wellington.

De forestiller sig, at en typisk sexturist til den tid vil rejse til Amsterdam og betale op til 10.000 euros for massage, lapdance og samleje med en slags sexrobot i menneskelig skikkelse, som selvfølgelig kan bestilles med lige præcis den hårfarve, højde og hudfarve, som kunden lyster.

"Yub-yum" skulle altså beskæftige et villigt korps af androider, som alle er godkendt af bystyret. Ved at basere sexturismen på robotter og ikke udsatte kvinder forventer forskerne, at en by som for eksempel Amsterdam vil bruge det til at markedsføre byen.

Sexturismen anno 2050 skulle nemlig gøre op med de mange elementer, der i dag gør prostitution til et evigt debatteret emne. Kvindehandel kan minimeres eller fjernes som følge af sexrobotternes indtog, og risikoen for sexuelt overførte sygdomme skal også være en saga blot - men måske risikerer kunderne så at få computervira i stedet for kønssygdomme.

"Androiderne vil være lavet af bakterieresistente fibre, som kan renses fuldstændig for menneskelige kropsvæsker og derfor garantere, at der ikke bliver overført sygdomme fra kunde til kunde," fortæller forskerne ifølge Dominion Post.

Fremtidens sexmarked skulle også have den fordel, at ægtefolk uden dårlig samvittighed kunne finde sexuel tilfredsstillelse uden for hjemmet.

"Robotsex er mere sikker sex. Den fjerner de begrænsninger, forholdsregler og usikkerhed, der er ved ved rigtig sex," skriver forskerne i rapporten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere