Artikel top billede

Genialt: Få alle dine sociale medier direkte i Gmail

Rapportive er et gratis og genialt plugin til alle os, der er Facebook- og Twitter-junkier.

Udbredelsen af sociale medier som Twitter og Facebook betyder, at e-mailen ikke spiller en lige så central rolle i vores kommunikation som tidligere.

I stedet har mange mennesker i dag et aktivt online-liv, hvor de bruger et væld af sociale medier.  

Når du mailer med folk, kan det derfor være en fordel at holde et vågent øje med, hvad de ellers skriver på de sociale medier.

Det kan Rapportive hjælpe dig. Rapportive er et browser-plugin til Gmail, som giver dig et overblik over, hvad de folk du mailer med skriver på sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. 

Erstatter Google-annoncer

Rapportive bliver placeret i en kolonne i højre side af din Gmail, hvor den erstatter en række af Googles egne reklamer.

Når du efter at have installeret Rapportive åbner en mail i Gmail, vil du ude i kolonnen få oplyst, hvad afsenderen af mailen sidst har skrevet på Facebook, Twitter, LinkedIn og andre netværk. Herudover får du også oplysninger om vedkommendes forskellige telefonnumre og alternative e-mailadresser.

På den måde er du sikker på at være fuldstændig opdateret om personens liv og færden, før du sender mailen. 

Rapportive har vundet så stor popularitet, at LinkedIn i februar pungede ud med cirka 75 millioner kroner for det populære plugin. For alle os brugere er det dog helt gratis at bruge Rapportive.

Det kræver blot, at du går ind på rapportive.com og downloader det som et plugin til browser - og Rapportive findes til de fleste populære browsere. 

Men der findes dog også andre plugin, der kan lave det samme trick som Rapportive. Eksempelvis Smartr Inbox, et gratis tilføjelsesprogram til Google Chrome, der ligeledes giver dig adgang til data fra Facebook, Twitter og LinkedIn.

Smartr Inbox kan hentes fra Google Chromes webshop.

Læs også:
 

Seks apps til din browser der gør dig mere produktiv

Boomerang: Send mails mens du sover
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere