Artikel top billede

Klestrup henter Bjarne Søballe

Løsningshuset Klestrup Partners opruster sin bestyrelse. "Vi har brug for nogle folk, der skubber til os," lyder det fra direktør Jeppe Andersen.

Den tidligere direktør i Munk It og Norriq Danmark, Bjarne Søballe, er en af de profiler som nu bliver hentet ind i bestyrelsen for løsningshuset Klestrup Partners, som har skabt kontakten til Bjarne Søballe gennem århusianske Front Safe, hvor han også er med i bestyrelsen.

"Vi har besluttet os for at vi skal flytte os, og det vi vil passer godt med nogle af de projekter,som Bjarne er involveret i. Vi er folk, der laver skæve ting, men vores forretning skal udvikles, så vi er det bedste teknologi-kort, en kunde kan trække. Derfor har vi fået en ordentlig bestyrelse ind, som kan hjælpe os med at udvikle forretningen," siger Jeppe Andersen, der til daglig står i spidsen for Klestrup Partners sammen med sin kompagnon Mogens Mikkelsen.

Udover Bjarne Søballe har Klestrup Partners også hentet den økonomikyndige Per Lilholt og outsourcing-specialisten Flemming Kjøller, som til daglig slår sine folder hos Fujitsu, med i bestyrelsen.

"De tre er sat ind primært for at skubbe til mig. Jeg er en teknologi nørd. Derfor har jeg brug for nogle folk, der kan gøre mig dygtigere," siger Jeppe Andersen.

Bjarne Søballe siger selv, at han ser det som sin opgave at forberede Klestrup Partners til vækst, og sikre at konsulentforretningen forbliver profitabel.

"Min erfaring fra selv at have opbygget et par andre konsulentforretninger har givet et god erfaring at trække på," siger Bjarne Søballe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.