Artikel top billede

Regnskab: Hverken skuffelse eller jubel i Kontorbutikken

2011 blev et hårdt år for CBC-forhandleren, men set i lyset af nedskrivninger og bedre drift, er direktør Johnny Hansen tilfreds med årets resultat.

2011 bød på et negativt resultat før skat på knap 3.500 kroner for Kontorbutikken ApS i Grindsted.

"Det er ikke skuffende, det er det ikke. Men det er jo heller ikke noget, vi jubler vildt over," siger direktør Johnny Hansen.

I 2011 frikøbte Kontorbutikken ApS nogle leasinger på biler, hvilket medførte en ekstra afskrivning på regnskabet.

Men driften er til gengæld gået bedre end i 2010, og det er trods alt værd at glæde sig over, mener Johnny Hansen.

"Vi ville da selvfølgelig hellere være kommet ud med et lille overskud. Men set i lyset af at vi havde en finansiel transaktion med nogle leasinger, der blev købt fri og i den forbindelse en lille ekstra afskrivning, og at driften er en smule bedre end året før, så kan vi godt være tilfredse med det," siger han.

2012 ser foreløbig ud til at gå bedre. Johnny Hansen kan fortælle, at Kontorbutikken ApS de første fire måneder af året har ligget 10 procent over de tilsvarende måneder sidste år. Afskrivninger bliver der også mindre af i år.

"Vi budgetterer faktisk med et pænt overskud for 2012," siger Johnny Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.