Artikel top billede

Tryl din iPad om til en Macbook med dette tastatur

Er dette superfrække alu-tastatur mon det ultimative iPad-tilbehør?

Savner du en lækker keyboard-løsning til din iPad?

Så kan der være hjælp at hente på den populære crowdfunding-side Kickstarter.

Her søger en række iværksættere finansiering til at producere et tastatur-etui til iPad. 

Det lille aluminiums-tastatur, der har fået navnet Brydge, kan lynhurtigt hæftes fast til din iPad og forvandler den til noget, der ligner en miniudgave af en Macbook Pro.

Indbyggede højtalere

Tastaturet vil blive produceret i to forskellige versioner.

En med indbyggede højtalere, der forbedrer din iPads i forvejen pauvre lyd, og en udgave uden højtalere.

Det vides ikke, hvad prisen på en Brydge vil lande på, men du kan på forhånd sikre dig et eksemplar af tastaturet, hvis du støtter Kickstarter-projektet med minimum 150 dollar svarende til omkring 840 kroner.

På Kickstarter har folkene bag projektet bedt om støtte på minimum 90.000 dollar, og det mål har de allerede nået med 39 dage tilbage. I skrivende stund har projektet indsamlet knap 97.000 dollar i støtte.

Asus har succes med tastatur-tablet

Apples konkurrent Asus  har fået megen ros og god omtale for sin Transformer Prime-tablet, der sælges med et tilhørende tastatur, som lynhurtigt kan forvandle tabletten til en hurtigt skrivende netbook.

Og med sit lækre aluminiums-design ligner Brydge-tastaturet også noget, der kunne være et stykke officielt Apple-tilbehør, men Apples administrerende direktør Tim Cook tidligere afvist, at der vil komme en kombination mellem en tablet og en bærbar computer i stil med Asus Transformer Prime.

Derfor vil Apple ikke lave en iPad med tastatur

"Du kan også sammenbygge en brødrister og et køleskab, men forbrugerne vil næppe opleve det som et særligt tilfredsstillende produkt," sagde han tidligere på måneden, da Apple aflagde kvartalsregnskab.  

Heldigvis findes der ud over Brydge også en række andre uofficielle tastatur-løsninger til Apples iPad. 

Eksempelvis Logitechs Ultrathin Keyboard Case til 799 kroner, der dog ikke har det samme lækre aluminiums-look som Brydge-tastaturet. 

Med dansk tastatur

Til gengæld findes Logitechs tastatur - modsat Brydge-tastaturet - i en version med danske tegn og kan købes i danske butikker. 

Har du i forvejen Apples eget keyboard, der kan sluttes din iPad via bluetooth, kan du vælge at købe tilbehør-producenten Incases såkaldte Origami Workstation-etui.

Etuiet er opkaldt efter en japansk papir-folde-tradition, og med den er det muligt at bruge din iPad og dit Apple-tastatur sammen. 

Origami Workstation koster 30 dollar (cirka 170 kroner) uden tastatur, hvis du køber den gennem Incases hjemmeside

Se hvordan Brydge virker i denne video:


Læs også:
 

Sådan kan en iPad erstatte din arbejdscomputer

Test: Kan det lade sig gøre at arbejde på en iPad?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.