Artikel top billede

Tryl din iPad om til en Macbook med dette tastatur

Er dette superfrække alu-tastatur mon det ultimative iPad-tilbehør?

Savner du en lækker keyboard-løsning til din iPad?

Så kan der være hjælp at hente på den populære crowdfunding-side Kickstarter.

Her søger en række iværksættere finansiering til at producere et tastatur-etui til iPad. 

Det lille aluminiums-tastatur, der har fået navnet Brydge, kan lynhurtigt hæftes fast til din iPad og forvandler den til noget, der ligner en miniudgave af en Macbook Pro.

Indbyggede højtalere

Tastaturet vil blive produceret i to forskellige versioner.

En med indbyggede højtalere, der forbedrer din iPads i forvejen pauvre lyd, og en udgave uden højtalere.

Det vides ikke, hvad prisen på en Brydge vil lande på, men du kan på forhånd sikre dig et eksemplar af tastaturet, hvis du støtter Kickstarter-projektet med minimum 150 dollar svarende til omkring 840 kroner.

På Kickstarter har folkene bag projektet bedt om støtte på minimum 90.000 dollar, og det mål har de allerede nået med 39 dage tilbage. I skrivende stund har projektet indsamlet knap 97.000 dollar i støtte.

Asus har succes med tastatur-tablet

Apples konkurrent Asus  har fået megen ros og god omtale for sin Transformer Prime-tablet, der sælges med et tilhørende tastatur, som lynhurtigt kan forvandle tabletten til en hurtigt skrivende netbook.

Og med sit lækre aluminiums-design ligner Brydge-tastaturet også noget, der kunne være et stykke officielt Apple-tilbehør, men Apples administrerende direktør Tim Cook tidligere afvist, at der vil komme en kombination mellem en tablet og en bærbar computer i stil med Asus Transformer Prime.

Derfor vil Apple ikke lave en iPad med tastatur

"Du kan også sammenbygge en brødrister og et køleskab, men forbrugerne vil næppe opleve det som et særligt tilfredsstillende produkt," sagde han tidligere på måneden, da Apple aflagde kvartalsregnskab.  

Heldigvis findes der ud over Brydge også en række andre uofficielle tastatur-løsninger til Apples iPad. 

Eksempelvis Logitechs Ultrathin Keyboard Case til 799 kroner, der dog ikke har det samme lækre aluminiums-look som Brydge-tastaturet. 

Med dansk tastatur

Til gengæld findes Logitechs tastatur - modsat Brydge-tastaturet - i en version med danske tegn og kan købes i danske butikker. 

Har du i forvejen Apples eget keyboard, der kan sluttes din iPad via bluetooth, kan du vælge at købe tilbehør-producenten Incases såkaldte Origami Workstation-etui.

Etuiet er opkaldt efter en japansk papir-folde-tradition, og med den er det muligt at bruge din iPad og dit Apple-tastatur sammen. 

Origami Workstation koster 30 dollar (cirka 170 kroner) uden tastatur, hvis du køber den gennem Incases hjemmeside

Se hvordan Brydge virker i denne video:


Læs også:
 

Sådan kan en iPad erstatte din arbejdscomputer

Test: Kan det lade sig gøre at arbejde på en iPad?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere