Artikel top billede

Her er de største jyske it-talenter

It-forum midtjylland har netop uddelt sine årlige it-priser til regionens mest lovende it-kometer.

På et stort arrangementet i Medborgerhuset i Silbeborg kunne it-forum midtjylland tirsdag uddele sin årlige it-pris sammen med tre nye priser, der går til de største it-talenter i det midtjyske. It-prisen blev uddelt for 12. gang i år og den gik til Jyske Banks direktør, Leif Larsen.

Han fik prisen for sin indsats med at skabe 1100 it-arbejdspladser primært i Silkeborg og sin rolle i etableringen af JN Data, som nu drifter en tredjedel af banksektorens it i Danmark. Han sidder også i bestyrelsen i Silkeborg Data, som gennem de seneste tre år vokset med næsten 60 procent.

"Prisen kan give en positiv omtale i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Det er især vigtigt, fordi vi er en bank og det forbinder potentielle medarbejdere måske ikke med en stor it-arbejdsplads," siger Leif Larsen.

En af de nye priser er årets it-kvinde, som gik til Vibeke D. Hansen. Hun er direktør i Pragmasoft.  

"Hun er en rollemodel, der kommer til branchen med en udsædvanlig baggrund, og via sine forretningsmæssige resultater inspirerer andre og viser, at kvinder kan," lød begrundelsen fra juryen, som bestod af den tidl. videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen samt Lise Marcher og Mette Lundberg.

Årets it-innovation blev Skyhost, som vandt med deres GPS tracking-system til at se køretøjer på farten på iPhone/iPad. Juryen ser et stort potentiale i teknologien.

"Skyhost vinder på grund af en teknologisk træfsikker udnyttelse af et yderst potent område omkring hele geo-lokations- og positioneringsmarkedet," lød begrundelsen fra juryen.

Den sidste pris er årets it-upcoming, og den gik til Syncrowd for deres markedsanalyse ved hjælp af forbrugernes egne billeder. I juryen sad blandt andet den kendte iværksætter og Jubii-stifter Martin Thorborg.

"Syncrowd tager en bred palet af tidens varmeste teknologier cloud, crowdsourcing, mobil og billeder og kombinerer det med en troværdig og letforståelig forretningsmodel, som de har haft mod til at realisere på det rette tidspunkt," sagde Martin Thorborg.

En oversigt over alle nominerede til priserne kan ses på denne side.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere