Artikel top billede

Print fra skyen med ezeep

Et nystartet firma vil revolutionere printer-branchen. Nu skal det hele køre fra skyen.

Printere er ikke ligefrem det mest sexede it-emne. Det er ikke her, man forventer de store revolutioner. Hvis man ser bort fra de dyre 3D-printere, er der ikke sket meget interessant inden for printer-teknologi i de seneste år. Et nystartet tysk firma i Berlin vil ændre dette. Firmaet ezeep er netop kommet ud af "stealth mode" og det har danske Thomas Madsen-Mygdal som investor og rådgiver.

Firmaets nye cloud-platform til printere bliver lanceret senere i denne måned. Konceptet er, at man kan printe fra alle enheder - hvad enten der er tale om en pc, tablet eller smartphone - til alle printere, der er koblet til skyen. I et online-interface kan man administrere alle printere og print-opgaver.

"Vi kan tilbyde den bedste metode til at printe fra pc, iOS og Android operativsystemer, og der er apps til BlackBerry og Windows Phone på vej," siger direktør og medstifter Sascha Kellert til Silicon Allee.  

Det skal være slut med at tænke på printer-drivere, opsætning og fejlmeldinger - det hele er skjult bag en simpel grænseflade. Klienten har næsten det samme udseende på alle platforme og finder selv de printere, som man har adgang til. Brugeren vælger ganske enkelt den ønskede printer og kan straks sende dokumenter til printeren.

En af de nyttige funktioner er muligheden for at vælge, hvornår dokumentet skal udskrives. Her kan man f.eks. vælge, at længere dokumenter skal udskrives midt om natten, eller man kan indstille, at et vigtigt brev først må udskrives i det øjeblik man selv står foran printeren og starter udskriften med sin smartphone.

Der findes allerede cloud-tjenester til printere, men eZeep mener at man har en unik fordel, fordi det fungerer på tværs af platforme.

"Mange fokuserer kun på iOS, eller kræver bestemt hardware, eller sender e-mails til en server - ingen har en service der er så simpel som ezeep," siger kommunikationschef David Andersen.

Firmaet oplyser at teknologien i øjeblikket bliver testet på flere uddannelses-institutioner og i hotel-sektoren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.