Artikel top billede

(Foto: Lisa F. Young)

Ny forretningsmodel - giv gratisterne Comic Sans

Køb vores produkt ellers giver vi dig "Comic Sans".

Mange webtjenester lader brugere teste sine tjenester i en begrænset periode gratis for derefter at kræve penge. Udviklerne af tekst-editoren Chocolat har lavet en lidt spøjs afart af den model.

Efter prøveperioden kan testerne nemlig fortsætte med at anvende Chocolat, men hvis de ikke betaler for tjenesten, så bliver alt tekst i programmet ændret til fonten Comic Sans. Det fortæller Gizmodo.

Et ganske smart træk i det lys at den udskældte ballondyrs-skrifttype er et hadeobjekt hos de fleste webdesignere - altså Chocolats kernemålgruppe.

Selv om det er en komisk tilgang til betalingsmodeller på nettet, så er det behov for nytænkning. Den meget omtalte betalingsmodel Freemium hvor grundproduktet er gratis, og ekstra tilføjelser koster penge, har vist sig effektiv men har mange huller.

LÆS OGSÅ: Tjen en månedsløn med piraternes betalingstjeneste




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere