Artikel top billede

Løbsk bilhjul smadrer ind i københavnsk it-butik

Mandag aften fik den københavnske it-forhandler Thors It uventet besøg, da et løbsk bilhjul smadrede gennem butikkens udstillingsvindue.

"Vi har glassplinter i vægge og karme, og vi har en skraldespand, der er helt gennemhullet."

Sådan fortæller Frederik Dahl, direktør i den københavnske it-forhandler, Thors It, efter at hans butik på Sallingvej i Vanløse kort efter klokken 19 mandag aften blev torpederet af et løbsk bilhjul. Uheldet skete blot en halv time efter at Frederik Dahl selv havde forladt butikken

Hele forløbet blev fanget på Thors Its overvågningskameraer, og efterfølgende er en sammenklippet video lagt ud på YouTube og på Thors Its egen hjemmeside.

Det løbske hjul var blevet tabt af en forbipasserende bil, og på sin vej tværs over den københavnske forstadsgade var en ung mand tæt på at blive ramt. Endestationen blev butikslokalet i Thors It, hvor hjulet på sin tur rundt i butikslokalet blandt andet væltede en computerskærm, mens glassplinter desuden gjorde en del skade.

"Der har været sindsygt meget kraft på. Sådan et dæk, der kommer med 50 kilometer i timen, har en voldsom inerti, og der er glassplinter rundt i hele butikken," fortæller Fredrik Dahl, som først og fremmest glæder sig over, at ingen kom til skade ved uheldet.

Thors It har eksisteret siden 1999, og flyttede i 2003 ind i butikken på Sallingvej. Forretningen er en blanding af pc-salg og service til både private kunder og erhvervskunder rundt om på Sjælland.

Se videoen nedenfor:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere