Skal du have en DJ-godkendt ultrabook?

HP smækker en håndfuld pc'er på det danske marked i næste måned, og der er noget for enhver smag og pengepung. Ultrabook'en er oven i købet testet og godkendt af DJ Noize.

HP sender næste bølge af pc'er ind over det danske forbrugermarked lige op til sommerferien. I juni lander de nye pc'er nemlig på hylderne i de danske elektronikforretninger.

DJ Noize, der er tidligere dansk verdensmester i deejaying, har den seneste måned testet den nye HP Envy Ultrabook. Det er nemlig ret så belastende for en pc, når en DJ udsætter den for scratching, som det hedder.

"Det er maksimalt én ud af fem gange, jeg kan mærke, den er på hårdt arbejde. Faktisk er det generelt sværere for pc'er, når man scratcher langsomt, end hvis man scratcher hurtigt, men det går faktisk fint her," siger Dj Noize.

Det er ikke tilfældigt, at HP sætter en DJ til at teste en pc. HP har nemlig sat lyden i fokus for deres pc'er, og alle sommernyhederne er født med Beats Audio, der er udviklet i samarbejde med rapperen Dr. Dre.

Envy-familien udvides med to medlemmer i denne omgang, ultrabooks og sleekbooks.

Ultrabook'en kan fås med både 14 og 15,6 tommer skærm, mens sleekbook'en kun fås med 15,6 tommer skærm.

Sleekbook er HPs eget varemærke. Ultrabook er nemlig Intels varemærke, og eftersom HPs sleekbook ikke er udstyret med en Intel-processor, må den ikke kalde sig ultrabook. I stedet er den udstyret med en AMD-processor.

Billigere udgave af flashy pc

HP's nye linje Spectre lander nu også i Danmark. Spectre er ifølge produktchef Mogens Balle linjen for dem, der lægger stor vægt på en bærbar i lækkert design, og som også er let at have med på farten.

Spectre kommer i to modeller. Vi har i februar prøvekørt en tidlig version af Envy 14 Spectre, der adskiller sig fra andre på markedet ved at være pakket ind i Gorilla-glas.

Det er en lækker og ikke mindst hårdfør pc, men prisen er også derefter. Du skal slippe ikke mindre end 11.999 kroner, hvis du vil have glas-pc'en med hjem fra butikkerne den 15. juni.

Men der er godt nyt - Spectre XT er nemlig ovenståendes slanke tvilling i lidt mindre flashy påklædning.

Indvendig er den identisk med den første Spectre-model, men hvis du kan undvære Gorilla-glas og "nøjes" med metalkabinettet, kan du spare 3.000 kroner. Spectre XT kan købes for 8.999 kroner om en lille måneds tid.

I sensommeren eller til efteråret kommer der en Spectre XT Pro med Windows 7 Professional til erhvervslivet.

På videoen herover kan du se, hvordan DJ Noize scratchede live ved HP's pc-lancering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere