Skal du have en DJ-godkendt ultrabook?

HP smækker en håndfuld pc'er på det danske marked i næste måned, og der er noget for enhver smag og pengepung. Ultrabook'en er oven i købet testet og godkendt af DJ Noize.

HP sender næste bølge af pc'er ind over det danske forbrugermarked lige op til sommerferien. I juni lander de nye pc'er nemlig på hylderne i de danske elektronikforretninger.

DJ Noize, der er tidligere dansk verdensmester i deejaying, har den seneste måned testet den nye HP Envy Ultrabook. Det er nemlig ret så belastende for en pc, når en DJ udsætter den for scratching, som det hedder.

"Det er maksimalt én ud af fem gange, jeg kan mærke, den er på hårdt arbejde. Faktisk er det generelt sværere for pc'er, når man scratcher langsomt, end hvis man scratcher hurtigt, men det går faktisk fint her," siger Dj Noize.

Det er ikke tilfældigt, at HP sætter en DJ til at teste en pc. HP har nemlig sat lyden i fokus for deres pc'er, og alle sommernyhederne er født med Beats Audio, der er udviklet i samarbejde med rapperen Dr. Dre.

Envy-familien udvides med to medlemmer i denne omgang, ultrabooks og sleekbooks.

Ultrabook'en kan fås med både 14 og 15,6 tommer skærm, mens sleekbook'en kun fås med 15,6 tommer skærm.

Sleekbook er HPs eget varemærke. Ultrabook er nemlig Intels varemærke, og eftersom HPs sleekbook ikke er udstyret med en Intel-processor, må den ikke kalde sig ultrabook. I stedet er den udstyret med en AMD-processor.

Billigere udgave af flashy pc

HP's nye linje Spectre lander nu også i Danmark. Spectre er ifølge produktchef Mogens Balle linjen for dem, der lægger stor vægt på en bærbar i lækkert design, og som også er let at have med på farten.

Spectre kommer i to modeller. Vi har i februar prøvekørt en tidlig version af Envy 14 Spectre, der adskiller sig fra andre på markedet ved at være pakket ind i Gorilla-glas.

Det er en lækker og ikke mindst hårdfør pc, men prisen er også derefter. Du skal slippe ikke mindre end 11.999 kroner, hvis du vil have glas-pc'en med hjem fra butikkerne den 15. juni.

Men der er godt nyt - Spectre XT er nemlig ovenståendes slanke tvilling i lidt mindre flashy påklædning.

Indvendig er den identisk med den første Spectre-model, men hvis du kan undvære Gorilla-glas og "nøjes" med metalkabinettet, kan du spare 3.000 kroner. Spectre XT kan købes for 8.999 kroner om en lille måneds tid.

I sensommeren eller til efteråret kommer der en Spectre XT Pro med Windows 7 Professional til erhvervslivet.

På videoen herover kan du se, hvordan DJ Noize scratchede live ved HP's pc-lancering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere