Artikel top billede

Nyt job til Carsten Braunschweig

Tech Datas tidligere landechef dropper ambitionerne om at være selvstændig og er nu startet som udviklingschef i transportfirmaet Dancargo.

Erfaringerne fra it-distribution er en af de kvalifikationer, som har skaffet Carsten Braunschweig jobbet som udviklingschef i transportfirmaet Dancargo.

"Jobbet går ud på at udvikle de logistiktjenester, som Dancargo forvejen tilbyder i Skandinavien. Jeg med erfaringer, jeg har fra den anden side af bordet som køber af de her tjenester. Varer flyttes fra A til B og hver lille forbedring øger kundetilfredsheden, så min opgave er at optimere værdikæden og transformere kundernes faste omkostninger til husleje og lagerplads, så pengene i stedet kan bruges på noget andet," fortæller Carsten Braunscweig, som startede i sit nye job den 7. maj.

Siden han i begyndelsen af 2011 overlod direktørposten i Tech Data til Jørn Rosenmeier, har han været medejer i rådgivningsvirksomheden HH Gruppen. Det projekt har han nu lagt på hylden.

"Det var noget, jeg skulle prøve af, for at finde ud af, om jeg skulle være selvstændig. Men jeg må bare konstatere, at jeg befinder mig bedst i en organisation," siger Carsten Braunschweig, der også har en fortid hos it-distributøren Ingram Micro, hvor han var landechef frem til 2007.

Han betragter ikke sit aktuelle karrierespring som et farvel til it-branchen.

"Jeg håber, jeg kan være med til at gøre it-branchen mere effektiv, derfra hvor jeg er nu. Der skal leveres varer til forhandlere, retailkæder og de virtuelle hylder i webshops. Men jeg er jo kommet til en ny branche med noget nyt blod. Det kunne man også godt bruge lidt af i it-branchen," slutter han.

Se også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere