Artikel top billede

Lenovo lover kanalen mersalg for milliarder

Pc-leverandøren Lenovo, vil være verdens største og lover at levere det mersalg til kanalen på seks milliarder kroner, som det kræver at nå målet.

Berlin: På sin årlige EMEA Channel Conference erklærede den kinesiske pc-leverandør Lenovo frejdigt, at den vil øge salgsvolumen i kanalen med milliarder af kroner.

For at nå sit mål om at blive en af de tre største pc-leverandører i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og den største på verdensplan skal Lenovo alene i år pumpe yderligere salg ud i kanalen til en værdi af knap seks milliarder kroner.

Målet om at blive verdens største skal nås inden udløbet af Lenovos regnskabsår i marts 2013, erklærer selskabets administrerende direktør og formand for bestyrelsen Yuanqing Yang.

Ved et pressemøde på konferencen i et solbeskinnet Berlin sagde Lenovos Gianfranco Lanci, EMEA præsident og senior vicepræsident blandt andet:

"De fleste af vores konkurrenter kæmper hårdt for at nå deres mål, mens vi de sidste to år har været den hurtigst voksende virksomhed i pc-branchen."

Partnerne er afgørende

Gianfranco Lanci gav de mange partnere og det tætte samarbejde med partnerne i kanalen æren for Lenovos succes, inden han gav ordet til Vincent Fauquenot der er Lenovos products and channels vicepræsident i EMEA.

"Vi er overbevist om, at kvaliteten af vores produkter sammen med de salgs- og incentive-programmer vi sætter i værk betyder, at vi når vores mål," siger Vincent Fauquenot, som gerne erkender, at selskabets ambitioner er "ret høje".

Lenovo har nået og passeret adskillige milepæle den senere tid:

* De sidste 10 kvartaler har Lenovo været den hurtigst voksende pc-leverandør i verden.
* Selskabet er verdens næststørste pc-leverandør.
* De seneste 12 kvartaler er Lenovo vokset mere end markedet.

"Dertil kommer, at vi nu, to år før planlagt, har en andel af verdensmarkedet for pc'er på 13 procent," siger Vincent Fauquenot.

I regnskabsåret 2011/12 omsatte Lenovo for næsten 180 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere