Artikel top billede

Kompetera er rykket ud af i2i's skygge

Ingen store armbevægelser hos Kompetera trods pæn vækst og overskud. Direktør forventer, at fremgangen fortsætter i 2012.

Trods en klar fremgang i både omsætning og overskud, er Kompetera-direktør Carsten Weis tilsyneladende en svær mand at begejstre.

I det andet år efter Kompeteras genfødsel efter krakket i i2i nåede overskuddet før skat op på 842.000 kroner mod 288.000 kroner året før. Samtidig er omsætningen ifølge Carsten Weis steget med næsten 30 procent fra 70 til 90 millioner kroner med en bruttofortjeneste på godt 12 milione kroner.

"Det er lidt ambivalent. Jeg er da glad for overskuddet, men jeg havde nok sat næsen op efter lidt mere. Det skulle have været over en million," lyder det fra direktøren.

Han mener, at successen bunder i en kombination af fokuseret forretningsstrategi og vedholdende arbejde, og han forventer derfor, at fremgangen vil fortsætte i indeværende år, hvor målet er et overskud på halvanden million og fortsat vækst i omsætningen.

"Hardware har været grundstenen i vores forretning siden starten. Det bygger vi nu videre på i udviklingen af vores konsulentforretning," lyder det fra Carsten Weis som også forventer at kunne udvide bemandingen med tre-fire nye sælgere og konsulenter oveni de nuværende 19 ansatte.

"Det er vi faktisk allerede i gang med," siger Carsten Weis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere