Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nyt glas gør din smartphone tyndere og lettere

Corning er klar med ultratyndt og fleksibelt glas til mobile enheder.

Indtil nu har Corning mest været kendt for sit superstærke Gorilla Glass til smartphones, der blev lanceret i en ny generation tidligere i år, men nu er man klar med et nyt tyndt og fleksibelt glas-produkt, kaldet Willow Glass.  

Corning skriver i sin pressemeddelelse at det ultratynde glas skal revolutionere formgivningen for den næste generation af forbruger-elektronik. Glasset er så tyndt, at det kan "foldes rundt om" en mobil enhed.

Willow Glass kan fremstilles med temperaturer på helt op til 500 grader og det betyder at man kan bruge en "roll-to-roll" proces - som minder om produktionen af papir-aviser.

Ifølge Corning betyder den nye teknologi at bagpaneler og farvefiltre til OLED og LCD-paneler bliver tyndere, og det er også muligt at bygge kurvede skærme.

Det færdige resultat er mobile enheder der er endnu tyndere og lettere, og hvor hele enheden måske er én stor skærm. Corning fortæller at Willow Glass teknologien også skal bruges til solpaneler og belysning.

Glasset har en tykkelse på blot 0,1 millimeter og det kan fremstilles i 1 meter brede ruller med en længde på 300 meter.

De første prøveeksemplarer af glasset er allerede leveret til Cornings kunder og selskabet fortæller at man nu vil forske videre for at optimere teknologien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.