Artikel top billede

Er du klar til at lade annoncer overtage din smartphone?

Banner-reklamer på mobil-sider får ti gange flere clicks end normale web-annoncer. Det skal udnyttes, mener annonce-leverandør.

Stadigt flere internetbrugere anvender en smartphone til at gå på nettet med - frem for en god gammeldags pc. Dermed undgår de ofte de reklamer, som skal finansiere produktionen af indhold på nyhedsider som for eksempel den, du er inde på lige nu.

Men annonce-firmaerne er ikke nødvendigvis tabt bag en mobil-vogn.

Firmaet Adquota, der formidler digitale annoncer, har lanceret et nyt fremstød for at få de samme banner-annonce-formater, som forsøger at kapre opmærksomhed på almindelige web-sider, presset ind på de mindre mobilskærme.

Den gennemsnitlige smartphone-bruger er øjensynligt endnu ikke blevet helt iskold over for annoncernes gyldne løfter - endnu.

Ifølge Adquota har mobile bannerannoncer klikrater, som er 5-10 gange højere end tilsvarende kampagner på web.

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt smartphone-brugere bare er lykkelige for banner-annoncer, eller om de har klikket ekstra meget, fordi det er svært at ramme de små slukke-kryds på en lille skærm, mens brugeren måske befinder sig i et hurtigtkørende transportmidddel eller på andre måder er udfordret af omgivelserne.

Men for Adquota er et klik et klik. Selskabet har lanceret en række formater. Som blandt bringer de berygtede interstitials til mobilsiderne. Interstitials er bannerannoncer, der overtager hele siden i et tidsrum, eller ind til brugeren klikker dem væk.

"Rich Media formaterne engagerer brugerne med uhørt høje klik- og konverteringsrater - alt sammen med til at give den bedste return of investment (ROI). I vores test har vi set klikrater på Rich Media formaterne på 0,5-3,0 procent, og ROI der er dobbelt så god som de bedste traditionelle banner annoncer," hævder Adquota.

Blandt de nye annonceformater i Adquotas Rich Media-pakke finder man bl.a. Expandable banner, Swipeable banner, Floating banner, Pop-up banner og Takeover Banner - også kaldet interstitial.

Hvor forstyrrende/effektive de nye bannerformater er, kan man se på firmaets testside her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere