Artikel top billede

Er du klar til at lade annoncer overtage din smartphone?

Banner-reklamer på mobil-sider får ti gange flere clicks end normale web-annoncer. Det skal udnyttes, mener annonce-leverandør.

Stadigt flere internetbrugere anvender en smartphone til at gå på nettet med - frem for en god gammeldags pc. Dermed undgår de ofte de reklamer, som skal finansiere produktionen af indhold på nyhedsider som for eksempel den, du er inde på lige nu.

Men annonce-firmaerne er ikke nødvendigvis tabt bag en mobil-vogn.

Firmaet Adquota, der formidler digitale annoncer, har lanceret et nyt fremstød for at få de samme banner-annonce-formater, som forsøger at kapre opmærksomhed på almindelige web-sider, presset ind på de mindre mobilskærme.

Den gennemsnitlige smartphone-bruger er øjensynligt endnu ikke blevet helt iskold over for annoncernes gyldne løfter - endnu.

Ifølge Adquota har mobile bannerannoncer klikrater, som er 5-10 gange højere end tilsvarende kampagner på web.

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt smartphone-brugere bare er lykkelige for banner-annoncer, eller om de har klikket ekstra meget, fordi det er svært at ramme de små slukke-kryds på en lille skærm, mens brugeren måske befinder sig i et hurtigtkørende transportmidddel eller på andre måder er udfordret af omgivelserne.

Men for Adquota er et klik et klik. Selskabet har lanceret en række formater. Som blandt bringer de berygtede interstitials til mobilsiderne. Interstitials er bannerannoncer, der overtager hele siden i et tidsrum, eller ind til brugeren klikker dem væk.

"Rich Media formaterne engagerer brugerne med uhørt høje klik- og konverteringsrater - alt sammen med til at give den bedste return of investment (ROI). I vores test har vi set klikrater på Rich Media formaterne på 0,5-3,0 procent, og ROI der er dobbelt så god som de bedste traditionelle banner annoncer," hævder Adquota.

Blandt de nye annonceformater i Adquotas Rich Media-pakke finder man bl.a. Expandable banner, Swipeable banner, Floating banner, Pop-up banner og Takeover Banner - også kaldet interstitial.

Hvor forstyrrende/effektive de nye bannerformater er, kan man se på firmaets testside her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere