Artikel top billede

Der er fuld skrue på Eplehusets vækst i Danmark

Æblet Apple trives godt i København. Så godt, at virksomheden har øget sit resultat både før og efter skat med en faktor 10 og antallet af ansatte er steget med mere end 50 procent.

Appleforhandleren Eplehuset Danmark A/S har netop offentliggjort et ekstraordinært godt regnskab for 2011.

Bruttofortjenesten er steget fra 16,5 til knap 32 millioner kroner, resultatet før skat er øget fra 607.000 kroner til godt syv millioner, og antallet af ansatte er røget i vejret fra 40 til 64.

Soliditeten i selskabet, der blev stiftet i efteråret 2008, er steget fra 0,3 til 18,6 procent. I virksomhedens første regnskabsår var bundlinjen blodrød, så fremgangen har været markant.

Eplehuset har fire forretningsområder, som hver især bidrager til resultatet:
* Salg i butikker
* Salg til erhverv og offentlige institutioner
* Service, reparationer og konsulentydelser
* Salg via virksomhedens hjemmeside

Sidst Eplehuset var i medierne var tilbage i marts, hvor forretningen valgte ikke at holde midnatsåbent af frygt for ikke at have nok eksemplarer af den nye iPad3 til købelystne kunder.

I Danmark har Eplehuset butik i København, Roskilde, Slagelse, Århus, Esbjerg og Herning. Hovedkvarteret ligger i København.

Forretningen i København er netop blevet bygget om, så den matcher Apples nye butikskoncept V2, og forventningerne til indeværende år er, at resultatet bliver yderligere forbedret i forhold til 2011.

Vi har, desværre forgæves, forsøgt at få en kommentar fra Eplehusets danske landechef Thomas Ahlers til det bemærkelsesværdige regnskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.