Artikel top billede

Hostnordic får nye ejere

Magtkamp om ejerskabet i hostingforhandleren Hostnordic får nu en afslutning.

Læs også:
Jakob Norup går fra Hostnordic

Ejerkredsen i den århusianske hostingvirksomhed har været uenig om selskabets ejerstruktur, hvilket i april fik daværende administrerende direktør og medejer Jakob Norup til at trække sig fra ledelsen.

Nu er de to tilbageværende ejere blevet enige med to købere om en ny struktur i ejerkredsen, som derfor bliver udvidet fra to til fire. De oprindelige ejere Christian Beer og Nicolai Pedersen får følgeskab af Christian Winther og venturefonden Via Venture Partners, der blandt andet er ejer af ATP (Arbejdsmarkedets Tillægspension).

Før ejerskiftet sad Christian Beer og Nicolai Pedersen på hver 40 procent af aktierne i virksomheden. De tidligere ejere og bestyrelsesmedlemmer Christian Beer og Nicolai Pedersen har fortsat aktier i selskabet, men de har overladt majoriteten til Via Venture Partners og Christian Winther.

Det skriver Hostnordic i en pressemeddelelse på virksomhedens hjemmeside.

Den nye medejer Christian Winther indtræder som bestyrelsesformand i virksomheden, hvor han desuden bliver ansvarlig for den daglige drift, som Nicolai Pedersen ellers har stået for, siden Jakob Norup forlod virksomheden i april.

Christian Winther har mange års erfaring med it-branchen. Han har blandt andet været direktør i tyske Talkline, siddet i Pironets bestyrelse og siddet i en ledende stilling hos Bang & Olufsen.

Læs også:
Jakob Norup går fra Hostnordic
IT-JOB

Sharp Business Systems Danmark A/S

Bliv en af vores nye account managere

Capgemini Danmark A/S

Experienced Management Consultants

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Wind Turbine Generator Software Developer

International Media Support

Head of IT at IMS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.