Artikel top billede

Søballe hyrer tidligere partner og Norriq-mand

Bjarne Søballe har hentet en tidligere kollega fra både Munk IT og Norriq til Dynateam.

Ved udgangen af juni forlod Poul Stokholm stillingen som regionsdirektør i Norriq Danmark for at slutte sig til sin tidligere kollega Bjarne Søballe i Dynateam.

De to har tidligere arbejdet sammen i Munk IT, hvor de begge var medejere i en periode. Senest har de begge arbejdet for Norriq, inden Bjarne Søballe i 2009 stiftede konsulenthuset Dynateam.

Nu skal de så arbejde sammen igen.

Bjarne Søballe har ansat Poul Stokholm som direktør i den nye jyske afdeling af Dynateam.

"Jeg har fået ansvaret for den nye afdeling, der er startet i Kolding. Mit ansvar dækker både salg og produktion. Jeg får følgeskab af nogle rigtig dygtige konsulenter og udviklere, og så skal jeg sælge varerne," siger Poul Stokholm til CRN.

Og han ved, hvad han taler om. For Poul Stokholm kender allerede de folk, han skal arbejde sammen med på Koldingkontoret. De er nemlig også tidligere Norriq-folk. I alt skifter syv medarbejdere inklusiv Poul Stokholm denne sommer fra Norriq til Dynateam.

Dynateam er et konsulenthus med speciale i infrastruktur og Dynamic NAV.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere