Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Elbek & Vejrup: Vi vil være størst

Den aarhusianske ERP-forhandler fortsætter ekspansionen og køber sig ind i C5-forhandler fra Horsens.

It-virksomheden Elbek & Vejrup har fusioneret sin C5-afdeling med Jysk Data Partner.

Konkret betyder det, at forhandleren fra Horsens bliver et datterselskab i Elbek & Vejrup-koncernen, der overtager 60 procent af aktierne. De restererende 40 procent beholder Horsens-forhandlerens stifter, Jan Markfoged.

"Jysk Data Partner har en masse erfaring og ekspertise, som supplerer vores kompetencer på C5-området rigtig godt. Med fusionen får vi skabt en specialiseret leverandør med optimale betingelser for at levere de stadig mere komplicerede løsninger, som kunderne efterspørger," siger Elbek & Vejrup-direktør Niels Elbek om fusionen.

Netop tendensen mod større enheder er da også en af årsagerne til fusionen.

"Størrelse er afgørende for, at man kan levere de bedste løsninger og dermed tage markedsandele. Derfor sætter vi nu fart på en konsolidering, hvor vi gennem opkøb vil samle C5-leverandører i én stor slagkraftig enhed," fortæller Niels Elbek og forklarer, at Elbek & Vejrup har planer om at opkøbe flere leverandører for at skabe landets største og stærkeste C5-leverandør.

Den mere end 20 år gamle Horsens-forhandler har ifølge sit seneste regnskab 3 ansatte og kom ud af sidste år med et underskud på 160.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.