Artikel top billede

Brug for ekstra ferie? 12 udviklere inviteres til øde ø

12 programmører inviteres til trope-ø for at udvikle i døgndrift. Søg om en plads nu.

Et godt tilbud til folk med programmeringsevner.

En ildsjæl har sat sig for at samle 12 dygtige udviklere på en øde ø og lade dem arbejde uforstyrret i to måneder. Kode fra morgen til aften - madlavning og oprydning bliver klaret for dem.

Der kan læses mere om projektet på hjemme-siden Comehackwithus.com. Programmet er endnu ikke færdigplanlagt, men arrangør Walter Heck siger til BBC, at interessen er stor, og mange allerede har søgt. Ifølge ham har 4000 vist interesse for turen.

Ansøgningskravene er meget simple. Men skal blot fortælle, hvilken idé man har tænkt sig at udvikle på, mens man befinder sig på øen. De 12 bedste idéer og dygtigste folk bliver udvalgt.
Deltagere skal selv betale for transporten og et lille symbolsk beløb for at være med. Men kun meget lidt, siger Walter Heck, der bare gerne vil udgå de mest oplagte festaber, der kommer til øen med de forkerte hensigter.

Det er stadig uvist, til hvilken ø at turen kommer til at gå. Men det bliver næppe Rømø. Ifølge Walter Heck bliver det sandsynligvis en uforstyrret ø i Filippinerne. Selvfølgelig med strøm og trådløs kommunikation med omverdenen, lover han.

Han har fået inspirationen efter at være samlet med en gruppe folk et afsides sted i Alaska.
"Om man får det bedste ud af folk ved at placere dem på en tropisk ø, er jeg ikke sikker på. Men det ved vi først, når vi har gjort det," siger Walter Heck.

Tanken om at trække udviklere ud af deres normale hverdag for at koncentrere sig på en specifik opgave er ikke ny. Det er for eksempel blevet brugt hos danske e-Boks, der samlede udviklere i en weekend for at udvikle en Windows Phones app, og samme koncept er grundtanken i de tilbagevendende Startup Weekends, hvor udvalgte folk på en weekend skal skabe et produkt og en virksomhed.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere