Artikel top billede

Forhandler må forlade CBC efter opkøb

Umiddelbart så det ud til at Aalborgforhandler ville blive CBC-medlem efter opkøb af to forhandlere i hovedstadsområdet. Men det er ikke tilfældet, siger CBC-direktør.

"Det er ikke aktuelt," lyder der fra CBC-kædens direktør Peder Hvejsel, da CRN spørger ham, om Aalborg-forhandleren Labtech er på vej til at blive medlem af CBC-kæden.

Forhistorien er, at Labtech i sidste måned købte forhandleren Computerbutik i Rungsted, der er en del af CBC-kæden. Men et CBC-medlemsskab er knyttet til ejerskabet og følger derfor ikke automatisk med den fysiske butik, forklarer Peder Hvejsel.

"Hvis man sælger sin forretning, skal man i princippet anmode om, at medlemsskabet skal fortsætte," siger han.

Det betyder konkret, at Computerbutik i Rungsted under det nye ejerskab vil blive betragtet som et nyt medlem, og derfor skal vurderes, som et sådant.

"Det jeg kan sige er, at der ikke er lavet nogen aftale. Man skal jo ikke udelukke noget. Men som det er nu, så har vi ikke optaget dem som butik, og de er ude af CBC-regi," siger Peder Hvejsel.

Han afviser samtidig, at det skulle have nogen indflydelse, at Labtech Aalborg gennem en årrække har været i intens konkurrence med CBC-medlemmet Datadiscount på Boulevarden i Aalborg.

Med Computerbutik i Rungsted ude af CBC, er kæden blevet tyndere i sin dækning på Nordsjælland, hvor Zona Computer i Helsingør og Kontorlinien.dk i Allerød nu er ene om at repræsentere kæden.

Og selv om Peder Hvejsel afviser, at Computerbutik for nuværende fortsætter i CBC, så holder han stadig døren lidt åben.

"Vi snakker jo altid. Men konkret er der ikke noget nu," konstaterer han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.