Artikel top billede

Kenan Hansen fra Nova Data frygter, at Microsoft prissætter Surface for højt, men ser ellers frem til lanceringen af tabletten.

Jyske forhandlere om Surface: Det er sjovere at handle med Microsoft end Apple

Både hos Attech Computer og Nova Data håber man, at Microsoft nye tablet-computer sammen med Windows 8 kan sætte gang i salget.

Mens de multinationale pc-producenter vånder sig, når talen falder på Microsofts kommende tablet-computer Surface, så er tonen anderledes optimistisk hos to jyske forhandlere CRN har talt med - selv om de tager forbehold for, at de ikke har set Surface endnu.

Thomas Lassen fra Attech Computer i Hosens er ret spændt på, hvad Microsoft har i posen, når de lancerer Surface. Men samtidig slår han fast, at et produkt, som Surface nok ikke bliver et, han kommer til at tjene mange penge på.

"Men jeg synes ikke, at Microsoft er så vanskelig en leverandør som Apple. Hos dem har jeg en klar fornemmelse af, at de også værdsætter de mindre partnere. Derfor tror jeg også at jeg vil får rimelige vilkår," siger han.

Læs mere:

Også Kenan Hansen fra Nova Data er spændt på Surface.

"Jeg frygter lidt, at den bliver prissat for højt, men hvis de laver noget godt, så hilser jeg det velkommen," siger han og påpeger ligesom Thomas Lassen, at han ikke forventer at kunne trække de store marginaler ud af at sælge Surface:

"Det bliver et gennemsigtigt produkt med stor konkurrence. Derfor vil der ikke være de store muligheder for at tjene mange penge."

Både Kenan Hansen og Thomas Lassen viser forståelse for, at Microsoft laver deres egen tablet -computer.

"Med den succes som Apple har med deres iPad, så synes jeg ikke Microsoft har andre muligheder end at udfordre," siger Thomas Lassen.

Han forstår omvendt også godt, at producenterne brokker sig, men peger på, at det også har stor betydning for Microsofts kommende Windows 8 styresystem, at Microsoft kan komme med en tablet-computer.

"Windows 8 er perfekt til en tablet-computer. Jeg ved ikke, hvordan brugerne vil reagere, når de skal bruge det på pc. Men det skaber mange spændende muligheder," siger han.

Samme spor er Kenan Hansen inde på.

"Det kommer til at give mange spændende muligheder. Og når de så også kommer med Windows Phone 8, tror jeg det bliver fantastisk," siger han.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere






Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.