Artikel top billede

Landsbyforhandler med i eksklusiv Microsoft-klub

Udnævnelsen viser, at vi godt kan bide skeer med de store, mener Datapros direktør.

Måløv-forhandleren Datapro kan nu kalde sig medlem af den fornemme Microsoft Dynamics President's Club 2012.

Det glæder administrerende direktør Brian Atli Andersen.

Han mener ikke, at det er noget dårligt selskab at blive tilbudt medlemskab hos.

"Der er nogle store, og så er der nogle mindre forhandlere som os, der er kommet med i den klub," siger Brian Atli Andersen.

Han synes, at det er et stort klap på skulderen fra Microsoft, der er Datapros primære teknologi-leverandør.

Kan (måske) tiltrække nye kunder

For Datapro-direktøren er det ikke ligegyldigt at blive medlem af den eksklusive Microsoft-klub.

"Jeg bilder mig klart ind, at det har en betydning, og det er jo også en anerkendelse af medarbejderne," fortæller en glad Brian Atli Andersen.

Han forestiller sig, at Datapros udnævnelse kan rangere virksomheden lidt højere i forhold til konkurrenterne, når der skal rekrutteres nye kunder.

"Det viser, at vi er blandt toppen. De måler jo ikke kun på software-salg, men også kundetilfredshed," siger Datapro-direktøren.

Brian Atli Andersen vil ikke spå en kundetilgang, men han er ikke i tvivl om, at det har en positiv værdi for firmaet, at man nu er blandt de 10 danske forhandlere, som er budt indenfor i det eksklusive Microsoft-selskab.

"Vi ligger også og handler med store virksomheder, som også kigger på den slags," lyder det fra Brian Atli Andersen, der ikke mener, at Datapro er en lille virksonhed, når man ser isoleret på Navision-markedet i Danmark.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere