Artikel top billede

Landsbyforhandler med i eksklusiv Microsoft-klub

Udnævnelsen viser, at vi godt kan bide skeer med de store, mener Datapros direktør.

Måløv-forhandleren Datapro kan nu kalde sig medlem af den fornemme Microsoft Dynamics President's Club 2012.

Det glæder administrerende direktør Brian Atli Andersen.

Han mener ikke, at det er noget dårligt selskab at blive tilbudt medlemskab hos.

"Der er nogle store, og så er der nogle mindre forhandlere som os, der er kommet med i den klub," siger Brian Atli Andersen.

Han synes, at det er et stort klap på skulderen fra Microsoft, der er Datapros primære teknologi-leverandør.

Kan (måske) tiltrække nye kunder

For Datapro-direktøren er det ikke ligegyldigt at blive medlem af den eksklusive Microsoft-klub.

"Jeg bilder mig klart ind, at det har en betydning, og det er jo også en anerkendelse af medarbejderne," fortæller en glad Brian Atli Andersen.

Han forestiller sig, at Datapros udnævnelse kan rangere virksomheden lidt højere i forhold til konkurrenterne, når der skal rekrutteres nye kunder.

"Det viser, at vi er blandt toppen. De måler jo ikke kun på software-salg, men også kundetilfredshed," siger Datapro-direktøren.

Brian Atli Andersen vil ikke spå en kundetilgang, men han er ikke i tvivl om, at det har en positiv værdi for firmaet, at man nu er blandt de 10 danske forhandlere, som er budt indenfor i det eksklusive Microsoft-selskab.

"Vi ligger også og handler med store virksomheder, som også kigger på den slags," lyder det fra Brian Atli Andersen, der ikke mener, at Datapro er en lille virksonhed, når man ser isoleret på Navision-markedet i Danmark.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere