Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Overraskelse: Svensker afløser Leif Carlsen i HP

HP har fundet afløseren for Leif Carlsen, som tidligere på sommeren sagde farvel til jobbet som partnerdirektør i HP.

HP har lagt endnu et kort i sin ledelseskabale og har udpeget svenske Thomas Persson, som ny øverste ansvarlig for hardwaregigantens danske partnerkanal.

Den 43-årige Persson afløser Leif Carlsen, som kort før sommerferien overraskende meddelte, at han efter kun 13 måneder i jobbet forlod HP for at starte egen virksomhed.

Modsat sin forgænger er den nybagte kanaldirektør opdraget internt i HP, hvor han har været ansat de seneste 16 år - senest som chef for HPs nordiske retail-forretning.

Han har tidligere i en årrække arbejdet i HPs europæiske organisation med base i Genève, ligesom han frem til nytår var ansvarlig for HPs svenske printkanal. Han bor i dag med sin familie i Skåne, men kommer til at arbejde fra HPs danske hovedsæde i Allerød.

"Min vigtigste opgave bliver at få et team på plads. I anden omgang bliver opgaven at gøre det tydeligt, hvilken strategi HP vil forfølge i den danske kanal og at få et overblik over kanallandskabet, og hvor vores forhandlere bevæger sig hen, og hvem vi vil investere i," siger Thomas Persson, da CRN fanger ham på en mobiltelefon.

"Mange partnere har specialiseret sig og gør det vældigt godt i forhold til SMB-markedet. De er meget vigtige for os. Vi vil ikke nødvendigvis kun satse på store forhandlere, men også de mindre spillere, som dækker forskellige vertikaler. Så det handler ikke så meget om størrelse, men hvilke markeder de enkelte forhandlere retter sig imod, om det så drejer sig om eksempelvis printløsninger eller workstations og klienter," siger Thomas Persson, som efter eget udsagn går ind til sit nye job med stor ydmyghed.

"Jeg er klar over, at jeg nok vil få nogle reaktioner på, at der nu sidder en svensker i det her job. Men det her er et rigtigt spændende job, som jeg virkelig gerne ville have," slutter Thomas Persson.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.