Artikel top billede

Microsoft klar med billig opgradering til Windows 8

Hvis du har købt en pc med Windows 7 efter den 2. juni, kan du nu bestille en billig opgradering til Windows 8 Pro hos Microsoft.

Microsoft har netop åbnet sin hjemmeside for det såkaldte "Windows Upgrade Offer". Dette tilbud henvender sig til private brugere, som har købt en computer med Windows 7 efter den 2. juni 2012. De kan nu få en billig opgradering til den næste version. For 119 kr. kan kunderne nu bestille en opgradering til Windows 8 Pro.

For at kunne deltage skal du have købt en Windows 7-pc med gyldigheds-certifikat mellem den 2. juni og 31. januar næste år. Du kan bestille en Windows 8-opgradering frem til den 28. februar 2013.

Det betyder ikke noget, om der er installeret Windows 7 Home Basic, Premium, Professional eller Ultimate på computeren. I alle tilfælde kan man opgradere for samme pris til Windows 8 Pro.

Det er nu muligt at registrere sig på websiden, men først den 26. oktober modtager registrerede kunder en mail med en tilbudskode og vejledningen i, hvordan softwaren skal købes og hentes på nettet. Mod betaling af et gebyr kan du også få tilsendt en installations-dvd.

Opgraderingslicensen gælder kun til én pc, men hver kunde kan bestille op til fem opgraderinger til forskellige computere. Virksomheder kan ikke benytte denne ordning.

Den billige opdatering skal forhindre, at pc-salget går helt i stå, mens kunderne venter på lanceringen af det nye operativsystem.

Der er allerede mulighed for at hente en 90-dages testversion af Windows 8, og fra den 1. september kan virksomheder med volumen-licenser hente den fulde version af operativsystemet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.