Artikel top billede

Nordisk konsulenthus får dansk chef

Konsulentmægleren Ework har ansat Zoran Covic dels til posten som ansvarlig i Øresundsregionen, dels til stillingen som dansk chef for Ework.

Som ansvarlig for regionen Øresund skal Zoran Covic koordinere Eworks virksomhed i Øresundsregionen, hvor virksomheden har vundet store kontrakter inden for outsourcing af konsulenttjenester.

Men formelt er Zoran Covic chef for den danske del af Ework, skriver det svenske onlinemedie It24.

Den svenske mæglerkoncern indtog Danmark i 2004 og Norge i 2006 og blev dermed repræsenteret i alle de nordiske lande.

Kommer fra Logica

Zoran Covic kommer fra Logica, hvor han blandt andet har arbejdet med at udvikle outsourcingløsninger inden for den offentlige sektor i Sverige.

"Eworks konsultmæglermodel er blevet moden og viser sig brugbar til outsourcingløsninger i stor skala. Min opgave er at udvikle lignende løsninger til store købere af konsulenttjenester i Danmark og det sydlige Sverige," siger Zoran Covic.

En typisk opgave for Ework er at overtage store virksomheders indkøbdafdeling.

Som civiløkonom fra Lunds Universitet og med en executive MBA fra Handelshøjskolen i København, er han en god repræsentant for idéen med en integreret Øresundsregion, skriver It24.

Udvidet Øresundsansvar

Zoran Covic kommer til at have base i København, men med et udvidet ansvar for Eworks virksomhed i Øresundsregionen heriblandt også virksomhedens kontor i Malmø.

Udover ansættelsen af Zoran Covic har Ework også forstærket selskabet i København med en ny salgschef og med en ny chef på kontoret i Malmø.

Det danske Ework-selskab havde i 2011 en bruttofortjeneste på knap syv millioner kroner og nåede et resultat før skat på cirka en kvart million kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere