Artikel top billede

Lenovo: Elgiganten skal hjælpe os frem på privatmarkedet

Nu går Lenovo for alvor ind på det danske privatmarked. Vi skal være en betydende spiller, siger dansk landechef, der har valgt Elgiganten som spydspids i den kommende offensiv.

Igennem flere år har det stået klart, at Lenovo også vil ind på privatmarkedet. Nu sker det endelig. I dette efterår sender Lenovo en serie computere under navnet Ideapad på det nordiske marked.

"Det her er ikke bare et spørgsmål om et hurtigt salg her og der. Vi går ind med et ønske om at blive en betydelig spiller på markedet," slår Lenovos danske landechef Peter Juul Jørgensen fast.

Han vil ikke sætte tal på, hvor mange computere han vil sælge på privatmarkedet.

"Jeg tør ikke sætte volumen på. Men der skal ikke herske tvivl om, at vi går efter 1-tallet på det samlede marked," siger han.

Som spydspids i kampen om at vinde privatmarkedet har Lenovo valgt Elgiganten/Elkjøp i Norden.

"Det er et nordisk setup, som vi nu er begyndt at rulle ud. Vi har valgt Elgiganten, fordi Elkjøp er en nordisk spiller. Det er for at få en ordentlig tilstedeværelse i markedet," siger Peter Juul Jørgensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere