Artikel top billede

Tech Data leverer software gennem ny onlinetjeneste

Tech Data lancerer en ny indkøbstjeneste, som betyder, at slutkunden kan tage sin software i brug få minutter efter, at forhandleren har lagt ordren hos distributøren.

Fra og med i går er det blevet lettere og mere profitabelt for Tech Datas kunder at tilbyde software box-produkter til forbrugere, studerende og mindre virksomheder.

Tech Data kalder sin nye onlinetjeneste TD Activate-here og fortæller, at den vil gøre det lettere for retail- og B2B-forhandlere at tilbyde populære software box-produkter til detailkunder, e-tailers og forhandlere.

"Jeg tror, det her koncept er kommet for at blive. Og jeg tror også, at alle softwareproducenter hopper på den her mulighed hen ad vejen," siger Joen Rosenmeier, salgsdirektør, Tech Data.

Indtil videre er Microsoft er den første softwareproducent, der er inkluderet i tjenesten, men om kort tid vil flere producenter som eksempelvis Norton fra Symantec komme med.

24/7 og mere profit

Den nye brugervenlige teknologi giver Tech Datas kunder mulighed for at øge deres salg og profit, ved at tilbyde garanteret produkttilgængelighed 24/7 og reducerede salgsomkostninger.

"Hvis forhandleren skriver sin slutkundes email-adresse på ordren, så ryger den direkte til kunden og fakturaen til forhandleren. Så er den ekspedition overstået, og forhandleren har fået sin avance for en meget lille indsats. Samtidig har kunden fået sin software leveret stort set omgående," siger Joen Rosenmeier.

TD Activate-here er baseret på ESD (Electronic Software Distribution) hvilket betyder, at forhandlerne kan bestille traditionelle software box-produkter via Tech Datas InTouch-system og inkludere kundens e-mail adresse i ordren. Når ordren er bekræftet, sender systemet øjeblikkeligt en e-mail med aktiveringskoden til kunden, som på TD Active-here portalen aktiverer licensen.

Løsningen videreudvikles, så den kan gøres til et in-house brand hos e-tailers, detailhandlere og traditionelle forhandlere med egen onlineshop.

Brug en InStore Kiosk

Til de fysiske butikker vil Tech Data kunne tilbyde fuldt integrerede løsninger baseret på POSA (Point of Sales Activation), hvor kunden i butikken, bestiller softwaren direkte på for eksempel en InStore Kiosk og kan forlade butikken med aktiveringskoden i hånden.

"Ud over den mest sælgende software såsom Microsoft Office Home, kan vores kunder udvide deres salgspotentiale ved at tilbyde Microsoft Office til Mac, Microsoft Visio og Microsoft Projects, som forhandlerne ikke altid har på lager. I takt med, at vi udvider sortimentet, vil muligheden for mersalg af pc'er, laptops og tablets blive bedre," udtaler Reza Honarmand, direktør for software og service ved Tech Data Europa i en pressemeddelelse.

Ifølge Tech Data Europa er systemet det første af sin slags i Europa. Tjenesten er indledningsvis tilgængelig i Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Sverige, og Tech Data forventer at udvide tilgængeligheden løbende.

Thomas Hansen, vicedirektør for Microsoft koncernens verdensomspændende SMB-business er ikke overraskende begejstret for at udvide sit samarbejde med Tech Data, så det nu inkluderer levering af Microsoft-software gennem TD Activate-here.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.