Artikel top billede

Dansk forhandler redder nødlidende banker

Finansiel Stabilitet, som overtager nødlidende banker, har valgt en ny hjemmeside skabt af en dansk forhandler.

Finansiel Stabilitet har igennem de seneste par år overtaget banker i knibe som Roskilde Bank, EBH, Fionia med flere og arbejder nu på at gøre en ende på dem på en kontrolleret måde.

Mens der arbejdes med det, er det afgørende, at Finansiel Stabilitet kan kommunikere til sine interessenter gennem sin hjemmeside. Og valget faldt på CMS-huset Dynamicweb.

Finansiel Stabilitet har lagt vægt på, at anskaffe en fleksibel platform, som foruden at være brugervenlig kan håndtere flere hjemmesider i samme løsning. Desuden søgte Finansiel Stabilitet en leverandør, som kunne agere hurtigt og professionelt, lyder det fra kommunikationschef Jesper Larsen-Ledet, Finansiel Stabilitet.

"For Finansiel Stabilitet var det afgørende, at systemet var brugervenligt og hurtigt at implementere. Samtidigt skulle platformen kunne skalere og passe til vores forretning," siger han.

Dynamicweb er selvklart godt tilfreds med at blive valgt som leverandør til Finansiel Stabilitet.

"Vi har i forvejen flere referencer i denne sektor og glæder os over, at kunne byde endnu en velkommen," udtaler Christian Beer, direktør, Dynamicweb.

Drift og hosting af løsningen bliver klaret hos Bankernes EDB Central (BEC) for at sikre en stabil og sikker drift.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere