Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Svensk konsulenthus køber sig ind i Danmark

Svenske AppPro etablerer dansk brohoved med købet af dansk datacenterleverandør.

Den danske datacenter-leverandør SNEX bliver en del af svenske AddPro, der i Sverige er markedsledende inden for it-infrastruktur og it-sikkerhed.

Den 250 mand store konsulentvirksomhed AddPro og SNEX er blevet enige om en fusion, hvor AddPro erhverver 100 procent af aktierne i SNEX, der har  til huse i Brøndby og Silkeborg.

"Med erhvervelsen af SNEX fortsætter vi vores erklærede ambition om vækst på et marked, som vi har identificeret som centralt for en hurtigt og lønsom udvikling i AddPro-koncernen," lyder det i en pressemeddelelse fra Nicklas Persson, der er administrerende direktør hos AddPro AB.

Ifølge AddPro-chefen er tiden kommet til at udvikle potentialet i en fælles udvikling af Øresundsregionen, og han mener, at timingen for projektet er optimal.

"Sammen bliver vi den mest komplette leverandør af IT sikkerhed i Skandinavien. Til sammen er vi mere end 200 ansatte i Ørestadsregionen, og medarbejderne i SNEX vil nu også være i stand til at levere større og mere komplette løsninger i det danske marked," siger Jørgen Gammelgaard, der er administrerende direktør i SNEX, i den fælles pressemeddelelse.

Med de tekniske kompetencer hos AddPro i Malmø, AddPro Helsingborg og SNEX i København, vil den nye fusion ifølge Jørgen Gammelgaard være den absolut største aktør på tværs af Øresund.

AddPro er ejet af det danske investeringsselskab Polaris, som har specialiseret sig i investeringer i SMB-virksomheder på tværs af grænserne på de nordiske marked. I ejerkredsen bag Polaris finder man blandt andet Mærsk-koncernen, ATP, Dansk bank og Kirk Kapital.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.