Artikel top billede

CBC-forhandler: Derfor styrker medlemskabet min erhvervsforretning

Ingen tvivl om at CBC-kæden godt kan tåle modernisering, men fordele opvejer ulemper, mener jysk forhandler.

Bornholmske JF-Data har fravalgt CBC-kæden, da de overtog Kuszon Zolutions it-forretning på Lolland-Falster. Det har fået Kris Klintebæk, der er direktør for CBC-forhandleren Concept Data i Herning, til at fare i blækhuset.

Han synes ikke at meldingen om, at CBC-kæden mest er rettet mod privat-salg holder vand. Concept Data er en ren erhvervsforretning. Alligevel mener Kris Klintebæk det giver god mening

"De store producenter og distributører ser os jo som en enhed. Totalt set lægger CBC jo en vis omsætning. For mig er CBC en indkøbsforening, hvor man fælles forhandler sig frem til fordele. Og der er ikke andre alternativer i dag. Vi forhandlere bliver meget små, hvis ikke vi har nogle at alliere os med," siger Kris Klintebæk.

Det betyder ikke, at Kris Klintebæk er ukritisk overfor CBC, men han mener, at han som erhvervsforhandlere har mange flere fordele end ulemper ved at være medlem af CBC-kæden.

"Men det man ikke er tilfreds med, er jo også noget man selv kan være med til at gøre noget ved," som han siger.

Og så gør han opmærksom på, at CBC-kæden har en vis historie, og vægt.

"CBC er en gammel slæde. Dengang vi startede var der to drev i en pc og 40 procent i avance.  Mange af dem, som er tilbage i kæden er jo nogle gamle rotter med et dybt kendskab til branchen. Og så er der ikke andre alternativer i Skandinavien," siger han med et smil.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere