Artikel top billede

Nokias nye håb afsløres i dag - følg med her

Mystiske reklamer viser Augmented Reality, men all odds er for en lancering af den første smartphone med Windows 8.

I dag onsdag kl 16 dansk tid lancerer Nokia og Microsoft en ny stor og epokegørende ... ting.

Selskaberne har i fællesskab inviteret techjournalister til pressemøde i New York. Almindelige dødelige smartphone-fans vil kunne følge afsløringerne via et live stream fra Nokias hjemmeside.

Hverken Nokia eller Microsoft fortæller nærmere om, hvad der skal lanceres, men alle gætter på, at man på pressemødet vil fremvise de nye Lumia-telefoner, der bliver første inkarnation for styresystemet Windows Phone 8.

Mange Windows Phone-fans håber desuden, at en ny toptelefon med Microsofts styresystem vil indeholde samme forbløffende 41 megapixel kamera, som det Nokia lancerede tidligere i år på en gammeldags Symbian-telefon.

Men at dømme efter de første, drilske reklamefilm fra Nokia - se nederst -  får nyskabelserne snarere noget at gøre med Augmented Reality - AR.

Filmene viser en pige på gåtur i byen. Hun og vi præsenteres for AR-agtige informationer om en sko-butik. Det mærkelige er, at pigen åbenlyst ignorerer informationerne og går videre. I den næste film finder hun tilsyneladende, hvad hun søger - men uden hjælp af AR.

Måske Nokia og Microsoft vil demonstrere en funktion, som er bedre end Augemented Reality, der som teknologi snart har en hel del år på bagen.

Blandt andre nyskabelser vil man ifølge flere gadgetsites kunne se trådløs opladning, som øjensynligt bliver lanceret sammen med denne lækkede telefon.

Nokias eget stream fra pressekonferencen kan ses her

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere