Artikel top billede

Efter kort tid: Landechef i Tech Data går

Vil bruge mere tid på familien. Sådan lyder forklaring på pludselig exit efter kun et halvt år i direktørstolen.

Tech Data i Norge skal se sig om efter en ny landechef. Den hidtidige chef Ketil Ødegaard, har besluttet sig for at gå. Det skriver CRN's norske søstermedie IT-Bransjen.

Chefen siger farvel efter kun kort tid i den varme stol. Ketil Ødegaard tiltrådte som landechef for Tech Data i Norge i januar måned - samme tidspunkt, hvor også Tech Data i Danmark fik en ny chef.

Men modsat Hanne Sjøberg, så har Ketil Ødegaard nu smidt håndklædet i ringen. Skiftet fra hans foregående job som produktchef i Norge til stillingen som landechef, var tilsyneladende for hård kost. Argumentet for at trække sig fra chefposten er, at han ønsker at få mere tid til sin familie.

Hos Ketil Ødegaards chef, Øyvind Sæther, der er nordisk direktør for Tech Data, er der ingen kritik at spore.

"Jeg er meget glad for det arbejde, Ketil har klaret," siger han til IT-Bransjen.

Stillingen som chef for Tech Data i Norge bliver midlertidig overtaget af den norske økonomichef hos Tech Rune-Eivind Olavsrud.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere