Artikel top billede

Hosting-kæledægge hyrer TDC-veteran

Ny teknisk direktør skal styre Hostnordics teknologiske strategi.

Den østjyske hostingforhandler Hostnordic har fået sit ledelsesteam endeligt på plads, efter at man netop har ansat Christian Osbahr som ny teknisk direktør (CTO).

Osbahr, der tiltræder sit nye job 1. oktober, kommer fra et job som Head of Operations hos bredbåndsfirmaet Waoo, men har også en fortid som afdelingsleder i TDC Hosting.

Ifølge en pressemeddelelse får Christian Osbahr ansvar for Hostnordics teknologiske strategi. Og bestyrelsesformand Christian Winther er meget tilfreds med at have gaflet en kapacitet som Christian Osbahr.

"Christian Osbahr har været i branchen i mere end 14 år, og han har gennem en længere årrække haft et overordnet teknisk ansvar i TDC Hosting. Han er uden tvivl en stor gevinst for Hostnordic," lyder det fra Christian Winther.

Læs mere:


Hostnordic blev i juli måned overtaget af Christian Winther, der sammen med ATPs Via Venture Partners satte sig på aktiemajoriteten i selskabet, mens de to hidtidige ejere Nikolaj Høeg Pedersen og Christian Beer fortsatte som mindretalsaktionærer.

Overtagelsen kom kort tid efter, at Hostnordic i april i år sagde farvel til direktør og medejer Jakob Norup, som forlod firmaet på grund af uenighed med sine to kompagnoner.

Hostnordic er de sidste to år blevet kåret af Microsoft som årets hostingpartner, og har de seneste år firedoblet medarbejderstyrken og præsteret pæne regnskabsresultater med et samlet overskud før skat på næsten fem millioner kroner de seneste fire år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.