Artikel top billede

HP vil igen sælge smartphones

De nye HP-smartphones kører måske med Android.

HP-chef Meg Whitman har lagt en ny strategi, som betyder at selskabet fremover skal tilbyde alle slags enheder - lige fra workstations og desktop-pc'er til bærbare og smartphones. Det fortæller hun i et interview med tv-stationen Fox Business.

Det er ellers kun et år siden, at HP opgav sine smartphones og tablets med WebOS. Whitman fortæller ikke, hvornår HP er klar med smartphones igen, men hun understreger, at HP igen vil være aktiv på dette område.

Meg Whitman fortæller, at man vil give sig god tid med udviklingen af den nye smartphone og vente, indtil man har et godt produkt.

Det skulle være sikkert, at den nye telefon ikke kommer til at køre med WebOS, som i mellemtiden er skilt ud i et selvstændigt selskab med navnet Gram. HP har uden held forsøgt at finde en køber til det gamle operativsystem.

WebOS kommer oprindelig fra Palm, som blev overtaget af HP for to år siden, og dengang forlød det, at operativsystemet også skulle bruges til printere og pc'er. Men det skete aldrig.

Der spekuleres nu på, at den nye HP-smartphone kommer til at køre med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

En anden mulighed kunne være, at det tætte partnerskab mellem HP og Microsoft betyder at der kommer en model med Windows Phone. HP har tidligere solgt lommecomputere og telefoner med Windows Mobile, men uden den store succes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere