Artikel top billede

Tele2 åbner landsdækkende forhandlerkæde

En stillingsannonce afslører, at Tele2 åbner en landsdækkende kæde af forhandlere i Norge - Tele2 Butikkerne.

I en stillingsannonce på Finn.no skriver Tele2, at selskabet er i gang med at etablere en selvstændig og landsdækkende kæde af egne butikker i Norge med navnet Tele2 Butikkerne. Det skriver idg.no.

I stillingsannonsen søger selskabet en administrerende direktør med "bred retail-erfaring", som skal have ansvaret for Tele2's satsning på butikskæden i Norge.

Den nye chef for Tele2 Butikkerne vil få det overordnede ansvar for operativ og strategisk ledelse af kæden.

Ambitiøse russer-strategi

Vedkommende skal referere til Jon Ivar Bjørtomt, som er direktør for Tele2 Residential, og som bliver en del af den nye direktørs lederteam.

Tele2 har 39 butikker i Sverige. Selskabet har også ifølge idg.no en ambitiøs retailstrategi i Rusland, hvor selskabet indtil videre har 450 butikker og 50 mere på vej.

Tele2 indtog det danske marked den 21. oktober 1996 og var dermed den første, der brød Tele Danmarks daværende monopol.

Tele2 blev hurtigt det næststørste selskab på fastnet. I juli 2007 solgte Tele2 sine danske aktiviteter til den norske Telenor-koncern for en milliard svenske kroner. Tele2 havde ved salget omkring 450.000 danske kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere