Artikel top billede

Alle Twitter-profiler får helt nyt layout - se det her

Twitter er klar med nye apps og et nyt Facebook-inspireret design.

Mikroblogtjenesten Twitter er i øjeblikket i gang med et større redesign, der i løbet af de kommende dage vil forandre Twitter-brugernes profiler.

Den mest bemærkelsesværdige ændring ved det nye design er, at Twitter-profiler nu bliver udstyret med et stort aflangt profilbillede i stil med Facebooks cover photos.

Twitters administerende direktør, Dick Costello, siger til den amerikanske tv-station MSNBC's morgenprogram, The Today Show, at ændringerne sker, fordi mange brugere har ytret ønske om at få en Twitter-profil med et mere personligt touch.

Det nye profil-look bliver rullet ud til alle Twitter-brugerne i skrivende stund.

I starten vil det være frivilligt, om du ønsker at benytte dig af det. Men ligesom med Facebooks Timeline vil alle på et tidspunkt blive tvunget til at skifte.

Ny iPad-app

Derudover er Twitters app til Android, iPhone og iPad netop blevet opdateret med det nye design.

IPad-appen har fået den største overhaling, og Twitter oplyser til den amerikanske techside The Verge, at den nye iPad-app er blevet redesignet helt fra bunden.

Tidligere havde iPad-app'en overlappende menuer, som brugeren kunne swype imellem. Men med redesignet har app'en mistet en del af sit særpræg og minder nu mest af alt om en forstørret udgave af iPhone-app'en.

Til gengæld lader det nye simple layout i iPad-app'en til at være mere intuitivt at bruge, og desuden byder app'en også på en række små nye funktioner. Eksempelvis gør den nye app det lettere at se billeder og videoklip.

Følg ComON på Twitter: twitter.com/ComONdk

Læs også:

Ung iværksætter: Derfor bruger jeg Twitter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere