Artikel top billede

Sony har sendt Playstation 3 på slankekur

Sony kommer nu med en ny og tyndere version af sin Playstation 3.

Den 28. september kommer den nye version af Playstation 3 konsollen i de danske butikker. Sony har netop præsenteret den nye PS3-generation på Tokyo Game Show. Den såkaldte PS3 Super Slim er 25 pct. mindre end den nuværende Slim-udgave og 50 pct. mindre end den første PS3.

Den kommer to udgaver af den nye supertynde konsol i Europa. Den første har 500 GB lagerplads og ventes at koste 299 euro (den danske pris kendes endnu ikke).

Der kommer også en version med 12 GB Flash-hukommelse til en lidt lavere pris. Her kan man så vælge at tilslutte en ny ekstern Sony-harddisk med 250 GB.

I USA vil Sony også sælge en model med indbygget 250 GB harddisk, men den kommer tilsyneladende ikke til Europa.

Til oktober kommer også en ny version af Playstation Store, hvor det skulle blive lettere at finde og downloade indhold. Plus-programmet gælder nu også for den håndholdte PS Vita-konsol.

Trods rygter om det modsatte kan ingen af de nye modeller køre de gamle PS2-spil. Sony har fjernet den nødvendige chip fra PS3.

Der er stadig intet nyt om, hvornår vi kan forvente at se en Playstation 4. Nintendo kommer med sin næste konsol-generation Wii U i november.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere