Artikel top billede

iPhone-opdatering gav klumper i Wi-Fi-forbindelsen

Nogle brugere, der i aftes skyndte sig at opdatere til iOS 6, stod pludselig uden Wi-Fi.

Der er både gode og mindre gode sider ved den seneste opdatering af Apples mobile styresystem - iOS 6. Men for en større gruppe brugere gjorde opdateringen deres telefoner ubrugelige for en stund.

I timerne efter frigivelsen af iOS kunne man på Twitter og i debatfora læse, at Wi-Fi-forbindelsen enten helt døde ved opgraderingen til iOS 6 - eller i nogle tilfælde blev utrolig ustabil og havde svært ved at opretholde en fast forbindelse, selv om man tidligere havde haft en tilfredsstillende forbindelse.

Apples egne support-kanaler blev også oversvømmet af henvendelser fra folk, der ikke forstod, at enten deres iPhone 4, iPhone 4S eller deres nye iPad afviste ellers tilgængelige trådløse forbindelser.

Et andet problem - som tilsyneladende er blevet løst nu - bestod i, at softwaren forsøgte at finde ud af, om der var loginkrav for at komme på en router. Men i stedet for at bekræfte, at der var etableret en forbindelse, blev nogle brugere sendt til en fejlside- 404-side hos Apple.

Apple har ikke kommenteret problemet, men noget tyder på, at firmaet har foretaget sig noget i det skjulte for at komme problemet til livs.

En løsning

I nogle af tilfældene har Wi-Fi-problemet altså løst sig af sig selv, men der kan også være behov for at løse det på egen hånd.

I en debattråd hos MacRumors kan man læse flere forslag. Man skulle kunne vække det til live ved at ændre "HTTP Proxy" til "Auto" under indstillinger i "Netværk".

Andre brugere oplever, at problemet forsvinder, hvis de ændrer navnet på deres Wi-Fi (SSID), men andre slet og ret har genoplivet Wi-Fi-forbindelsen ved at genstarte deres i-apparat.

LÆS OGSÅ: Her er iOS 6 - Hent det nu

LÆS OGSÅ: Det skal du vide om iOS 6
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.